רקע הנמל מעודכן

עוגיות אלפחורס כשרות לפסח

עוגיות אלפחורס מדהימות, פשוטות להכנה ותמיד מצליחות! וכן, הן גם כשרות לפסח. תפתיעו את כולם בארוחת החג עם צלחת של אלפחורס מתוקות ויפות
עוגיות אלפחורס מדהימות, פשוטות להכנה ותמיד מצליחות! וכן, הן גם כשרות לפסח. תפתיעו את כולם בארוחת החג עם צלחת של אלפחורס מתוקות ויפות
  • איתי אדרי
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    181
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 180.5 קק״ל 5413.8 קק״ל
    פחמימות 24.4 גרם 733.4 גרם
    שומן 7.1 גרם 213.4 גרם
    נתרן 50.0 מ״ג 1498.7 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 54.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 129.7 גרם
    כולסטרול 34.5 מ״ג 1035.0 מ״ג
    סידן 40.9 מ״ג 1226.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 136.7 מ״ג 4100.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    181
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 180.5 קק״ל 5413.8 קק״ל
    פחמימות 24.4 גרם 733.4 גרם
    שומן 7.1 גרם 213.4 גרם
    נתרן 50.0 מ״ג 1498.7 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 54.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 129.7 גרם
    כולסטרול 34.5 מ״ג 1035.0 מ״ג
    סידן 40.9 מ״ג 1226.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 136.7 מ״ג 4100.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
איתי אדרי
X

13 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
  2. ממיסים את החמאה בסיר קטן ומערבבים.
  3. מעבירים את החמאה המומסת לקערה, מוסיפים את אבקת הסוכר, אבקת האפייה, המלח, ותמצית הווניל. מערבבים בעזרת מטרפה עד שהחמאה טיפה מתקררת.
  4. מוסיפים 2 ביצים, את קמח תפוחי האדמה והקורנפלור (350 גרם - במידת הצורך מוסיפים עוד קצת) וממשיכים לערבב.
  5. כשהמסה מתגבשת לשים עם היד עד שנהיה בצק גמיש לא דביק (אם טיפה פירורי לא לדאוג).
  6. לוקחים חצי מהמסה ומניחים בין שני ניירות אפייה.
  7. מרדדים עם מערוך עד לעובי של בערך סנטימטר, קורצים עיגולים, מניחים על תבנית עם נייר אפייה. חוזרים על התהליך עם החצי השני של המסה.
  8. אופים על 180 מעלות תנור שחומם מראש במשך 8 דקות - העוגייה צריכה להשאר לבנה ואפוייה. מקררים לטמפרטורת החדר.
  9. במרכז העוגייה שמים בעזרת שקית זילוף או כפית ריבת חלב וסוגרים עם עוגיה נוספת, מגלגלים בקוקוס ומגישים. בתאבון!

    עוגיות אלפחורס כשרות לפסח
    עוגיות אלפחורס כשרות לפסח. צילום: איתי אדרי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות אלפחורס כשרות לפסח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה לימור

קטגוריות

אביזרים

טכניקות