סנו רקע

עוגיות פלורנטין טבולות בשוקולד

עוגיות פלורנטין, עוגיה איטלקית קראנצ'ית וטעימה - העוגיה הכי טובה לפסח. שקדים, קרמל ושוקולד, עוגיות פלורנטין הן קינוח שאי אפשר לעמוד בפניו
עוגיות פלורנטין, עוגיה איטלקית קראנצ'ית וטעימה - העוגיה הכי טובה לפסח. שקדים, קרמל ושוקולד, עוגיות פלורנטין הן קינוח שאי אפשר לעמוד בפניו
  • שרית נובק
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    229
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.9 קק״ל 2747.1 קק״ל
    פחמימות 26.1 גרם 313.7 גרם
    שומן 12.2 גרם 145.9 גרם
    נתרן 66.8 מ״ג 801.1 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 50.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 28.0 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 5.8 מ״ג 70.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 52.9 מ״ג 634.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    229
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 228.9 קק״ל 2747.1 קק״ל
    פחמימות 26.1 גרם 313.7 גרם
    שומן 12.2 גרם 145.9 גרם
    נתרן 66.8 מ״ג 801.1 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 50.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 28.0 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 5.8 מ״ג 70.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 52.9 מ״ג 634.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
שרית נובק
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגיות: מכניסים לסיר קטן שמנת, תמצית וניל, דבש וסוכר ומבשלים על להבה בינונית עד שהתערובת מבעבעת ומשחימה מעט
  2. מורידים מהאש ומוסיפים פנימה שקדים פרוסים ומלח.
  3. מערבבים עד שהשקדים מצופים היטב.
  4. מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות חום עליון תחתון.
  5. מחלקים את התערובת בין תבניות מאפינס, מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות.
  6. מוציאים מהתנור, מצננים ומחלצים מהתבניות.
  7. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד, טובלים את הבסיס של כל עוגיה בשוקולד, ומניחים על גבי נייר אפייה להתייצבות.
  8. אורזים את העוגיות בנייר אפייה לגליל, קושרים בסרט משני הצדדים.

    עוגיות פלורנטין טבולות בשוקולד
    עוגיות פלורנטין טבולות בשוקולד. צילום: שרית נובק


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    אבישג ב.

    האם אפשר להחליף את השמנת המתוקה במשהו?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי אבישג, אפשר להחליף בשמנת צמחית

    Avatar
    נורית

    הי, לא הצליח לי . אפיתי 14 דקות ולאחר צינון נשאר דביק ואי אפשר היה להוציא מהתבנית

קטגוריות

אביזרים

טכניקות