עוגיות פלורנטין טבולות בשוקולד
עוגיות פלורנטין, עוגיה איטלקית קראנצ'ית וטעימה - העוגיה הכי טובה לפסח. שקדים, קרמל ושוקולד, עוגיות פלורנטין הן קינוח שאי אפשר לעמוד בפניו
עוגיות פלורנטין, עוגיה איטלקית קראנצ'ית וטעימה - העוגיה הכי טובה לפסח. שקדים, קרמל ושוקולד, עוגיות פלורנטין הן קינוח שאי אפשר לעמוד בפניו
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 228.9 קק״ל 2747.1 קק״לפחמימות 26.1 גרם 313.7 גרםשומן 12.2 גרם 145.9 גרםנתרן 66.8 מ״ג 801.1 מ״גחלבון 4.2 גרם 50.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.1 גרםשומן רווי 2.3 גרם 28.0 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסידן 5.8 מ״ג 70.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 52.9 מ״ג 634.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות229
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 228.9 קק״ל 2747.1 קק״לפחמימות 26.1 גרם 313.7 גרםשומן 12.2 גרם 145.9 גרםנתרן 66.8 מ״ג 801.1 מ״גחלבון 4.2 גרם 50.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.1 גרםשומן רווי 2.3 גרם 28.0 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסידן 5.8 מ״ג 70.2 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 52.9 מ״ג 634.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 229 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
150גרם או 3/4 כוס סוכר לבן
-
70גרם או 1/4 כוס דבש
-
1/4 כוס שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
200 גרם שקדים פרוסים
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 קורט מלח דק
-
100 גרם שוקולד מריראו שוקולד חלב
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מכניסים לסיר קטן שמנת, תמצית וניל, דבש וסוכר ומבשלים על להבה בינונית עד שהתערובת מבעבעת ומשחימה מעט
- מורידים מהאש ומוסיפים פנימה שקדים פרוסים ומלח.
- מערבבים עד שהשקדים מצופים היטב.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות חום עליון תחתון.
- מחלקים את התערובת בין תבניות מאפינס, מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות.
- מוציאים מהתנור, מצננים ומחלצים מהתבניות.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד, טובלים את הבסיס של כל עוגיה בשוקולד, ומניחים על גבי נייר אפייה להתייצבות.
- אורזים את העוגיות בנייר אפייה לגליל, קושרים בסרט משני הצדדים.
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מכניסים לסיר קטן שמנת, תמצית וניל, דבש וסוכר ומבשלים על להבה בינונית עד שהתערובת מבעבעת ומשחימה מעט
- מורידים מהאש ומוסיפים פנימה שקדים פרוסים ומלח.
- מערבבים עד שהשקדים מצופים היטב.
- מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות חום עליון תחתון.
- מחלקים את התערובת בין תבניות מאפינס, מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות.
- מוציאים מהתנור, מצננים ומחלצים מהתבניות.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד, טובלים את הבסיס של כל עוגיה בשוקולד, ומניחים על גבי נייר אפייה להתייצבות.
- אורזים את העוגיות בנייר אפייה לגליל, קושרים בסרט משני הצדדים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
האם אפשר להחליף את השמנת המתוקה במשהו?
הי אבישג, אפשר להחליף בשמנת צמחית
הי, לא הצליח לי . אפיתי 14 דקות ולאחר צינון נשאר דביק ואי אפשר היה להוציא מהתבנית