-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 271.5 קק״ל 3801.7 קק״לפחמימות 53.8 גרם 753.9 גרםשומן 7.7 גרם 107.5 גרםנתרן 256.1 מ״ג 3585.1 מ״גחלבון 8.4 גרם 118.2 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 34.5 גרםשומן רווי 0.7 גרם 9.3 גרםכולסטרול 17.4 מ״ג 243.7 מ״גסידן 113.9 מ״ג 1594.7 מ״גברזל 3.0 מ״ג 41.8 מ״גאשלגן 82.0 מ״ג 1147.7 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 12.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות272
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 271.5 קק״ל 3801.7 קק״לפחמימות 53.8 גרם 753.9 גרםשומן 7.7 גרם 107.5 גרםנתרן 256.1 מ״ג 3585.1 מ״גחלבון 8.4 גרם 118.2 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 34.5 גרםשומן רווי 0.7 גרם 9.3 גרםכולסטרול 17.4 מ״ג 243.7 מ״גסידן 113.9 מ״ג 1594.7 מ״גברזל 3.0 מ״ג 41.8 מ״גאשלגן 82.0 מ״ג 1147.7 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 12.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 272 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
1 קופסה גבינת ריקוטה 5%
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1 חלמון L
-
1 מקל וניל קטן
קישוט
-
1 כוס פטל קפוא
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. חותכים את הבצק ל-14 ריבועים שווים בגודלם.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
- בעזרת סכין חורצים את מקל הווניל ומחלצים מתוכו את הגרגירים. מערבבים בקערה את חומרי המלית.
- מניחים ריבועי בצק עלים בתבניות. מניחים כף שטוחה של מלית במרכז כל ריבוע ועליה 1-2 פטל קפוא. מקפלים את קצוות הריבוע למרכז למעין חבילה.
- אופים בתנור החם 25-20 דקות עד שהמאפים זהובים ומוכנים.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. חותכים את הבצק ל-14 ריבועים שווים בגודלם.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
- בעזרת סכין חורצים את מקל הווניל ומחלצים מתוכו את הגרגירים. מערבבים בקערה את חומרי המלית.
- מניחים ריבועי בצק עלים בתבניות. מניחים כף שטוחה של מלית במרכז כל ריבוע ועליה 1-2 פטל קפוא. מקפלים את קצוות הריבוע למרכז למעין חבילה.
- אופים בתנור החם 25-20 דקות עד שהמאפים זהובים ומוכנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן