מיס מארבל: עוגת שיש בשלושה צבעים
אם קמתם במצב רוח משויש, ובא לכם לערבב לעצמכם עוגה משגעת, יש לנו כאן מתכון מושלם של עוגת שיש בשלושה צבעים: לבן, שוקו וריבת חלב
אם קמתם במצב רוח משויש, ובא לכם לערבב לעצמכם עוגה משגעת, יש לנו כאן מתכון מושלם של עוגת שיש בשלושה צבעים: לבן, שוקו וריבת חלב
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3477.4 קק״ל 3477.4 קק״לפחמימות 435.3 גרם 435.3 גרםשומן 152.1 גרם 152.1 גרםנתרן 2082.8 מ״ג 2082.8 מ״גחלבון 83.3 גרם 83.3 גרםסיבים תזונתיים 10.2 גרם 10.2 גרםשומן רווי 77.1 גרם 77.1 גרםכולסטרול 1607.0 מ״ג 1607.0 מ״גסידן 692.6 מ״ג 692.6 מ״גברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 1243.9 מ״ג 1243.9 מ״גאבץ 8.9 מ״ג 8.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות3477
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3477.4 קק״ל 3477.4 קק״לפחמימות 435.3 גרם 435.3 גרםשומן 152.1 גרם 152.1 גרםנתרן 2082.8 מ״ג 2082.8 מ״גחלבון 83.3 גרם 83.3 גרםסיבים תזונתיים 10.2 גרם 10.2 גרםשומן רווי 77.1 גרם 77.1 גרםכולסטרול 1607.0 מ״ג 1607.0 מ״גסידן 692.6 מ״ג 692.6 מ״גברזל 8.7 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 1243.9 מ״ג 1243.9 מ״גאבץ 8.9 מ״ג 8.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 3477 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
-
5 ביצים M
-
1 כוס סוכר לבן
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
200 גרם שמנת חמוצה 9%
-
2 כוסות קמח לבן
-
10גרם או 1 שקית אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 160 מעלות חום עליון תחתון.
- בקערת המיקסר מקציפים ביצים וסוכר במהירות בינונית לקבלת קצף תפוח ובהיר.
- מורידים למהירות נמוכה.
- מוסיפים את השמנת המתוקה והשמנת החמוצה, קמח ואבקת אפייה ומערבלים ממש טיפה עד לאיחוד.
- מעבירים חצי מהתערובת ל2 קערות.
- לרבע מהתערובת מוסיפים כף קקאו.
- לרבע השני ריבת חלב.
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ויוצרים ״שלוליות״ מהבלילה הלבנה, ריבת חלב, וקקאו וממשיכים כך עד הסוף.
- מכניסים לתנור כ45 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים.
- לאחר הקירור בוזקים אבקת סוכר.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 160 מעלות חום עליון תחתון.
- בקערת המיקסר מקציפים ביצים וסוכר במהירות בינונית לקבלת קצף תפוח ובהיר.
- מורידים למהירות נמוכה.
- מוסיפים את השמנת המתוקה והשמנת החמוצה, קמח ואבקת אפייה ומערבלים ממש טיפה עד לאיחוד.
- מעבירים חצי מהתערובת ל2 קערות.
- לרבע מהתערובת מוסיפים כף קקאו.
- לרבע השני ריבת חלב.
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ויוצרים ״שלוליות״ מהבלילה הלבנה, ריבת חלב, וקקאו וממשיכים כך עד הסוף.
- מכניסים לתנור כ45 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים.
- לאחר הקירור בוזקים אבקת סוכר.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן