חביבת הקהל: עוגת גזר ממכרת של משה הופרט

הכירו את עוגת הגזר של משה הופרט! הוא היה הגבר היחיד, האמיץ שהתמודד בתחרות מול מלא נשים. האומץ השתלם והעוגה שלו יצאה נהדרת וזכתה בתואר כבוד
הכירו את עוגת הגזר של משה הופרט! הוא היה הגבר היחיד, האמיץ שהתמודד בתחרות מול מלא נשים. האומץ השתלם והעוגה שלו יצאה נהדרת וזכתה בתואר כבוד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    5314
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5314.1 קק״ל 5314.1 קק״ל
    פחמימות 469.8 גרם 469.8 גרם
    שומן 332.3 גרם 332.3 גרם
    נתרן 1709.2 מ״ג 1709.2 מ״ג
    חלבון 63.0 גרם 63.0 גרם
    סיבים תזונתיים 35.3 גרם 35.3 גרם
    שומן רווי 62.7 גרם 62.7 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 475.6 מ״ג 475.6 מ״ג
    ברזל 10.1 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 3388.2 מ״ג 3388.2 מ״ג
    אבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    5314
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5314.1 קק״ל 5314.1 קק״ל
    פחמימות 469.8 גרם 469.8 גרם
    שומן 332.3 גרם 332.3 גרם
    נתרן 1709.2 מ״ג 1709.2 מ״ג
    חלבון 63.0 גרם 63.0 גרם
    סיבים תזונתיים 35.3 גרם 35.3 גרם
    שומן רווי 62.7 גרם 62.7 גרם
    כולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 475.6 מ״ג 475.6 מ״ג
    ברזל 10.1 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 3388.2 מ״ג 3388.2 מ״ג
    אבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
חביבת הקהל העוגה של משה הופרט. צילום: דנה פרידלנדר אורן. סטיילינג: מור עזוז דרור
חביבת הקהל העוגה של משה הופרט. צילום: דנה פרידלנדר אורן. סטיילינג: מור עזוז דרור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את העוגה: מערבבים את השמן והסוכר לתערובת אחידה, מוסיפים ביצה אחת שלמה ועוד חלמון אחד וטורפים היטב (את החלבון שומרים בצד).
  3. מניחים בקערה נפרדת גזר ואגוזים, מערבבים היטב בעזרת הידיים ומוסיפים לתערובת הביצים שהכנו קודם.
  4. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, קינמון ומלח, מסיפים לתערובת הגזר והביצים ומערבבים היטב.
  5. טורפים או מקציפים בעזרת מיקסר את החלבון ששמרנו קודם יחד עם קורט מלח למרנג אוורירי ויציב ומקפלים בעזרת לקקן לתוך תערובת הגזר עד להטמעה.
  6. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ-30-35 דק’ או עד שהקיסם שננעץ במרכז יוצא לח.
  7. מוציאים ומצננים לטמפרטורת החדר.
  8. מכינים את הציפוי: טורפים שמנת וסוכר לתערובת אחידה וחלקה, מוסיפים את גרידת הלימון ומערבבים היטב.
  9. מצפים את העוגה ומגרדים מעל עוד מעט גרידת לימון טרייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חביבת הקהל: עוגת גזר ממכרת של משה הופרט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות