-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2004.9 קק״ל 2004.9 קק״לפחמימות 241.5 גרם 241.5 גרםסוכר 27.4 גרם 27.4 גרםשומן 68.9 גרם 68.9 גרםנתרן 6419.8 מ״ג 6419.8 מ״גחלבון 88.3 גרם 88.3 גרםסיבים תזונתיים 25.0 גרם 25.0 גרםשומן רווי 34.6 גרם 34.6 גרםכולסטרול 296.0 מ״ג 296.0 מ״גסידן 362.6 מ״ג 362.6 מ״גברזל 15.0 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 2978.8 מ״ג 2978.8 מ״גאבץ 17.3 מ״ג 17.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות2005
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2004.9 קק״ל 2004.9 קק״לפחמימות 241.5 גרם 241.5 גרםסוכר 27.4 גרם 27.4 גרםשומן 68.9 גרם 68.9 גרםנתרן 6419.8 מ״ג 6419.8 מ״גחלבון 88.3 גרם 88.3 גרםסיבים תזונתיים 25.0 גרם 25.0 גרםשומן רווי 34.6 גרם 34.6 גרםכולסטרול 296.0 מ״ג 296.0 מ״גסידן 362.6 מ״ג 362.6 מ״גברזל 15.0 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 2978.8 מ״ג 2978.8 מ״גאבץ 17.3 מ״ג 17.3 מ״גסגור
תמיד כשחברים שלי הקרניבורים רוצים שנעשה ערב בשרים הם יודעים שיש מנה אחת שאי אפשר לעמוד בפיתוי שלה.
מנה מפוצצת בבשר רוסטביף עסיסי עם טריאקי צ’ילי שום גבישי והרבה אהבה, קצת מיונז קצת חריף בתוך בגט טרי זה ביס חלומי ועסיסי!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 2005 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוסטביף
-
1 יחידה בגט לבן
-
1 כף שמן זית
-
1 בצל בינוני
-
400 גרם אנטריקוטפרוס לפרוסות דקות או רוסטביף
-
2 כפות רוטב טריאקי
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כפית שום גבישי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 ראש כרוב לבןחתוך דק
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 עגבנייה בינונית
-
1 מלפפון חמוץ בינוני
מתבל מיונז
-
3 כפות גדושות מיונזהלמנ'ס
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
אופן הכנה
- מכינים את הרוסטביף: חותכים בצל לבן לרצועות וצורבים על פלנצ’ה עם מעט שמן זית עד שמתחיל להזהיב, נזהרים לא לשרוף אותו ואם צריך מנמיכים קצת את עוצמת האש.
- ברגע שמזהיב מוסיפים את חתיכות הרוסטביף/אנטריקוט ומוסיפים מיד את רוטב הטריאקי והצ’ילי מתוק עם שום גבישי, מלח ופלפל (מוסיפים ממש חצי כפית מלח, אפילו פחות) ומתחילים לקצוץ בעזרת שפכטלים (מרית מתכת) על הפלנצ’ה. נזהרים לא לייבש את החתיכות, אם צריך מוסיפים עוד קצת טריאקי או תיבול שאוהבים.
- מכינים את מתבל המיונז: מכניסים לקערית קטנה 3 כפות גדושות מיונז עם צ’ילי מתוק, מערבבים וטועמים לוודא שטעים.
- מרכיבים את הבגט: מורחים את המתבל בבגט, מוסיפים כמות רוסטביף יפה. שמים כרוב לבן, בצל סגול, עגבנייה ומלפפון חמוץ חתוכים דק.
- חותיכם את הבגט ל-2, מזלפים עוד קצת מרוטב המיונז צ’ילי ונותנים ביס!
אופן הכנה
- מכינים את הרוסטביף: חותכים בצל לבן לרצועות וצורבים על פלנצ’ה עם מעט שמן זית עד שמתחיל להזהיב, נזהרים לא לשרוף אותו ואם צריך מנמיכים קצת את עוצמת האש.
- ברגע שמזהיב מוסיפים את חתיכות הרוסטביף/אנטריקוט ומוסיפים מיד את רוטב הטריאקי והצ’ילי מתוק עם שום גבישי, מלח ופלפל (מוסיפים ממש חצי כפית מלח, אפילו פחות) ומתחילים לקצוץ בעזרת שפכטלים (מרית מתכת) על הפלנצ’ה. נזהרים לא לייבש את החתיכות, אם צריך מוסיפים עוד קצת טריאקי או תיבול שאוהבים.
- מכינים את מתבל המיונז: מכניסים לקערית קטנה 3 כפות גדושות מיונז עם צ’ילי מתוק, מערבבים וטועמים לוודא שטעים.
- מרכיבים את הבגט: מורחים את המתבל בבגט, מוסיפים כמות רוסטביף יפה. שמים כרוב לבן, בצל סגול, עגבנייה ומלפפון חמוץ חתוכים דק.
- חותיכם את הבגט ל-2, מזלפים עוד קצת מרוטב המיונז צ’ילי ונותנים ביס!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
היי, אפשר לשלב עוד רוטב כלשהו בבשר? נראה נדיר
היי ימית, ניתן לשלב כל רוטב המתאים לבשר
היי, האם אפשר לשלב טחינה במקום לשים עוד מיונז מלמעלה?
נשמע כמו רעיון טוב. מוזמנת לנסות ולספר לכולם איך יצא!
מדהים הכנתי יצא מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!
הי יוני אנחנו כל כך שמחים לשמוע