הגלידה ששברה את הרשת – קסטה קראנץ’ במבה מתוקה
כשהרשת נשברת עם קראנץ' במבה מתוקה, אתם יודעים שאנחנו חייבים להביא לכם מתכון מנצח. אז קבלו קסטה קראנץ' במבה מתוקה שהילדים יעופו עליה
כשהרשת נשברת עם קראנץ' במבה מתוקה, אתם יודעים שאנחנו חייבים להביא לכם מתכון מנצח. אז קבלו קסטה קראנץ' במבה מתוקה שהילדים יעופו עליה
- אפיקייק - טל חכמון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2518.6 קק״ל 5037.1 קק״לפחמימות 220.6 גרם 441.1 גרםשומן 172.9 גרם 345.7 גרםנתרן 426.0 מ״ג 852.0 מ״גחלבון 28.2 גרם 56.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.4 גרםשומן רווי 95.5 גרם 190.9 גרםכולסטרול 284.0 מ״ג 568.0 מ״גסידן 966.5 מ״ג 1933.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 1315.5 מ״ג 2630.9 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 8 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות2519
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2518.6 קק״ל 5037.1 קק״לפחמימות 220.6 גרם 441.1 גרםשומן 172.9 גרם 345.7 גרםנתרן 426.0 מ״ג 852.0 מ״גחלבון 28.2 גרם 56.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.4 גרםשומן רווי 95.5 גרם 190.9 גרםכולסטרול 284.0 מ״ג 568.0 מ״גסידן 966.5 מ״ג 1933.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 1315.5 מ״ג 2630.9 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 8 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 2519 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבות קראנץ'
-
6 חבילות במבה אדומה
-
300 גרם ממרח שוקולד לבן
גלידה
-
350 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
250 גרם חלב מרוכז
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 חבילות במבה אדומה
ציפוי שוקולד לבן
-
200 גרם שוקולד לבן
-
30 מ"ל שמן קנולה
-
1 חופן במבה אדומהטחונה
אופן הכנה
- מכינים את שכבת הקראנץ’: טוחנים את הבמבה המתוקה של שכבת הקראנץ’ עד למרקם פירורי במעבד מזון.
- מוסיפים ממרח שוקולד לבן ומערבבים עד איחוד. מחלקים את המסה ל-4.
- לוקחים 2 תבניות אינגליש ומניחים נייר אפייה, משטחים שכבת קראנץ’ ראשונה ומקפיאים 10 דקות.
- מכינים את הגלידה: מקציפים שמנת מתוקה עד מרקם יציב אך לא מדי, מוסיפים חלב מרוכז ותמצית וניל ומקפלים עד איחוד.
- לבסוף מוסיפים במבה מתוקה ומקפלים בשנית, משטחים מעל שכבת הקראנץ’ ומקפיאים 6 שעות.
- לאחר הקפאה משטחים מעל שכבת קראנץ’ נוספת ומחזירים למקפיא לשעתיים נוספות.
- מחלצים ופורסים למלבנים.
- מכינים את ציפוי השוקולד הלבן: ממיסים שוקולד לבן בפולסים עד המסה מלאה, מוסיפים שמן ובמבה טחונה ומערבבים.
- טובלים חצי מהקסטה וזהו הקסטה שלנו מוכנה.
אופן הכנה
- מכינים את שכבת הקראנץ’: טוחנים את הבמבה המתוקה של שכבת הקראנץ’ עד למרקם פירורי במעבד מזון.
- מוסיפים ממרח שוקולד לבן ומערבבים עד איחוד. מחלקים את המסה ל-4.
- לוקחים 2 תבניות אינגליש ומניחים נייר אפייה, משטחים שכבת קראנץ’ ראשונה ומקפיאים 10 דקות.
- מכינים את הגלידה: מקציפים שמנת מתוקה עד מרקם יציב אך לא מדי, מוסיפים חלב מרוכז ותמצית וניל ומקפלים עד איחוד.
- לבסוף מוסיפים במבה מתוקה ומקפלים בשנית, משטחים מעל שכבת הקראנץ’ ומקפיאים 6 שעות.
- לאחר הקפאה משטחים מעל שכבת קראנץ’ נוספת ומחזירים למקפיא לשעתיים נוספות.
- מחלצים ופורסים למלבנים.
- מכינים את ציפוי השוקולד הלבן: ממיסים שוקולד לבן בפולסים עד המסה מלאה, מוסיפים שמן ובמבה טחונה ומערבבים.
- טובלים חצי מהקסטה וזהו הקסטה שלנו מוכנה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
איזה גודל חפיסות של במבה אדומה מדובר?
היי אבי, 30 גרם
יש תחליף למממרח שוקולד לבן?
הי סימי. אפשר להשתמש בגנאש שוקולד לבן.
כמה תבניות אינגליש צריך
2 תבניות אינגליש
היכן מאחסנים את המסה שבאה מעל הגלידה בזמן ההקפאה של 6 שעות? במקרר או בחוץ? תודה על מתכון לפנתאון.
איזה,חלב מרוכז את שמה
היי רחלי, אני השתמשתי בחלב מרוכז של “הנמל” אך ניתן להשתמש בכל חלב מרוכז שנמצא ברשתות השיווק