פסטה שמנת טריאקי עם פטריות ועגבניות שרי
נגיעה מהמזרח, נגיעה מהמערב, וקיבלנו פסטה עם רוטב שמנת וטריאקי. פסטה טעימה, עם עגבניות שרי, פטריות ורוטב של שמנת וטריאקי, מושלמת לארוחת ערב
נגיעה מהמזרח, נגיעה מהמערב, וקיבלנו פסטה עם רוטב שמנת וטריאקי. פסטה טעימה, עם עגבניות שרי, פטריות ורוטב של שמנת וטריאקי, מושלמת לארוחת ערב
- תומר אומנסקי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 831.2 קק״ל 3324.8 קק״לפחמימות 107.9 גרם 431.8 גרםסוכר 6.9 גרם 27.8 גרםשומן 33.2 גרם 132.6 גרםנתרן 1773.2 מ״ג 7092.7 מ״גחלבון 27.5 גרם 109.8 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 23.4 גרםשומן רווי 16.1 גרם 64.5 גרםכולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״גסידן 227.9 מ״ג 911.8 מ״גברזל 5.0 מ״ג 20.1 מ״גאשלגן 296.7 מ״ג 1186.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות831
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 831.2 קק״ל 3324.8 קק״לפחמימות 107.9 גרם 431.8 גרםסוכר 6.9 גרם 27.8 גרםשומן 33.2 גרם 132.6 גרםנתרן 1773.2 מ״ג 7092.7 מ״גחלבון 27.5 גרם 109.8 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 23.4 גרםשומן רווי 16.1 גרם 64.5 גרםכולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״גסידן 227.9 מ״ג 911.8 מ״גברזל 5.0 מ״ג 20.1 מ״גאשלגן 296.7 מ״ג 1186.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״גסגור
באחד מבתי הקפה האהובים עליי יש מנת פסטה מדהימה ברוטב שמנת טריאקי עם עגבניות שרי ופטריות. משהו בשילוב המפתיע של השמנת עם הטריאקי גורם להנאה רבה ורצון לסיים את הסיר לבד. קבלו את הגרסה הביתית שלי למתכון המהמם הזה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 831 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם פסטה לינגוויניאו כל פסטה אחרת לבחירתכם
-
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
1/2 כוס רוטב טריאקי
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 סלסילה פטריות יער
-
1 כוס עגבניות שרי
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 קורט מלח דק
-
100 גרם גבינת פרמזןמגורדת להגשה
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן בסיר גדול עם מים רותחים ומלח.
- שומרים כוס מי בישול של הפסטה בצד.
- במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים פנימה את הבצל והפטריות ומקפיצים כמה דקות.
- מוסיפים את חצאי עגבניות השרי וממשיכים לטגן עד להזהבה וריכוך. חשוב להקפיד לא לרכך מדי את העגבניות.
- מוסיפים לסיר את הטריאקי והשמנת ומערבבים היטב.
- טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
- מוסיפים את הפסטה לרוטב ובמידה והוא סמיך מדי מדללים במעט ממי הבישול של הפסטה.
- מערבבים היטב ומגישים עם פרמז’ן.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן בסיר גדול עם מים רותחים ומלח.
- שומרים כוס מי בישול של הפסטה בצד.
- במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים פנימה את הבצל והפטריות ומקפיצים כמה דקות.
- מוסיפים את חצאי עגבניות השרי וממשיכים לטגן עד להזהבה וריכוך. חשוב להקפיד לא לרכך מדי את העגבניות.
- מוסיפים לסיר את הטריאקי והשמנת ומערבבים היטב.
- טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
- מוסיפים את הפסטה לרוטב ובמידה והוא סמיך מדי מדללים במעט ממי הבישול של הפסטה.
- מערבבים היטב ומגישים עם פרמז’ן.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן