-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 901.6 קק״ל 5409.6 קק״לפחמימות 27.8 גרם 166.7 גרםסוכר 0.4 גרם 2.2 גרםשומן 53.1 גרם 318.6 גרםנתרן 4205.8 מ״ג 25234.5 מ״גחלבון 76.1 גרם 456.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרםשומן רווי 13.5 גרם 81.0 גרםכולסטרול 266.5 מ״ג 1599.0 מ״גסידן 56.2 מ״ג 337.2 מ״גברזל 12.7 מ״ג 76.2 מ״גאשלגן 1581.5 מ״ג 9489.1 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 6 שעות ו-15 דק׳
-
קלוריות902
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 901.6 קק״ל 5409.6 קק״לפחמימות 27.8 גרם 166.7 גרםסוכר 0.4 גרם 2.2 גרםשומן 53.1 גרם 318.6 גרםנתרן 4205.8 מ״ג 25234.5 מ״גחלבון 76.1 גרם 456.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרםשומן רווי 13.5 גרם 81.0 גרםכולסטרול 266.5 מ״ג 1599.0 מ״גסידן 56.2 מ״ג 337.2 מ״גברזל 12.7 מ״ג 76.2 מ״גאשלגן 1581.5 מ״ג 9489.1 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-15 דק׳ | קלוריות 902 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 ק"ג אסאדו
-
1 בקבוק רוטב ברביקיו
-
1 בקבוק רוטב סצ’ואן קנור
-
1 כף פפריקה מעושנתאו מתוקה
-
1 כף אבקת שוםאו שום גבישי
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף מלח גסהימלאיה או אטלנטי
אופן הכנה
- מניחים את נתח האסאדו על מגש גדול.
- מצפים את הנתח ברוטב ברביקיו ורוטב סצ’ואן.
- מוסיפים את הפפריקה המעושנת ואבקת השום ובעזרת הידיים מורחים היטב את הנתח מכל הכיוונים.
- פורשים נייר כסף גדול על השיש, מעליו מניחים שני ניירות אפייה, את הנתח במרכז ואת כל הרוטב שנישאר.
- מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס, עוטפים היטב (קיפול מתנה) ומניחים את הנתח העטוף בתבנית כאשר פתחי נייר הכסף מופנים מעלה כדי למנוע מהרוטב לברוח בזמן הבישול.
- מכניסים לתנור טורבו על 150 מעלות ל-6 שעות.
- מגישים על בוצ’ר יפה עם קישוטים, את הרוטב שנישאר בנייר העטיפה מעבירים לכלי ומגישים ביחד עם הבשר. בתיאבון!
אופן הכנה
- מניחים את נתח האסאדו על מגש גדול.
- מצפים את הנתח ברוטב ברביקיו ורוטב סצ’ואן.
- מוסיפים את הפפריקה המעושנת ואבקת השום ובעזרת הידיים מורחים היטב את הנתח מכל הכיוונים.
- פורשים נייר כסף גדול על השיש, מעליו מניחים שני ניירות אפייה, את הנתח במרכז ואת כל הרוטב שנישאר.
- מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס, עוטפים היטב (קיפול מתנה) ומניחים את הנתח העטוף בתבנית כאשר פתחי נייר הכסף מופנים מעלה כדי למנוע מהרוטב לברוח בזמן הבישול.
- מכניסים לתנור טורבו על 150 מעלות ל-6 שעות.
- מגישים על בוצ’ר יפה עם קישוטים, את הרוטב שנישאר בנייר העטיפה מעבירים לכלי ומגישים ביחד עם הבשר. בתיאבון!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן