רקע הנמל

סטייק פלאנק במרינדה של סילאן וקקאו

הסטייק המושלם ליום העצמאות, סטייק פלאנק במרינדה ממכרת של סילאן וקקאו. מתכון מפתיע וטעים, אתם לגמרי חייבים לנסות אותו!
הסטייק המושלם ליום העצמאות, סטייק פלאנק במרינדה ממכרת של סילאן וקקאו. מתכון מפתיע וטעים, אתם לגמרי חייבים לנסות אותו!
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 5 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    745
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 744.6 קק״ל 2233.8 קק״ל
    פחמימות 25.2 גרם 75.7 גרם
    שומן 27.6 גרם 82.7 גרם
    נתרן 858.6 מ״ג 2575.7 מ״ג
    חלבון 94.5 גרם 283.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 11.4 גרם 34.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.4 מ״ג 112.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 284.1 מ״ג 852.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 5 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    745
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 744.6 קק״ל 2233.8 קק״ל
    פחמימות 25.2 גרם 75.7 גרם
    שומן 27.6 גרם 82.7 גרם
    נתרן 858.6 מ״ג 2575.7 מ״ג
    חלבון 94.5 גרם 283.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 11.4 גרם 34.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.4 מ״ג 112.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 284.1 מ״ג 852.4 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מנקים את הסטייק עד שמגיעים לסיבי הבשר (אפשר לבקש מהקצב).
  2. מייבשים את הסטייק בעזרת נייר סופג.
  3. מעבירים את הסטייק לקופסה, עליו שופכים את כל מצרכי הרוטב ומערבבים היטב עד לקבלת מרינדה.
  4. מעסים את הסטייק ומחדירים את התבלינים בין סיבי הסטייק.
  5. סוגרים את הקופסא ומכניסים ללילה במקרר (מינימום 5 שעות).
  6. מחממים מנגל ללהבה גבוה-בינונית ומניחים את הסטייק לצריבה עמוקה בת 3 דקות מכל צד - יש לסובב את הסטייק ב-90 מעלות לאחר 2 דקות של צלייה בכל צד.
  7. מוציאים את הסטייק ישירות לתבנית מרובעת מרופדת נייר אפייה שמתאים לשמירת הנוזלים (מאוד חשוב לטעם הסופי).
  8. נותנים לסטייק לנוח במשך 4 דקות ופורסים נגד הסיבים פרוסות דקות ככל האפשר.
  9. את הסטייק הפרוס מחזירים לתבנית עם נוזלי הבישול - אם ישנם נוזלים על הקרש שפכו על הסטייק. מפזרים מלח גס ומוכן! בתאבון.
פלאנק סטייק בסילאן וקקאו1
פלאנק סטייק בסילאן וקקאו. צילום: רובי מיכאל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות