בוש קאבר דסקטופ

עוגת גבינה אפויה קלאסית

עוגת גבינה אפויה קלאסית - המתכון שיבטיח לכם עוגה גבוהה, אוורירית ונימוחה שתצא מושלמת כמו בקונדיטוריה. קלה להכנה וההצלחה מובטחת!
עוגת גבינה אפויה קלאסית - המתכון שיבטיח לכם עוגה גבוהה, אוורירית ונימוחה שתצא מושלמת כמו בקונדיטוריה. קלה להכנה וההצלחה מובטחת!
  • ונסה חתוקאי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    3628
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3628.4 קק״ל 3628.4 קק״ל
    פחמימות 286.4 גרם 286.4 גרם
    שומן 222.2 גרם 222.2 גרם
    נתרן 1597.8 מ״ג 1597.8 מ״ג
    חלבון 88.8 גרם 88.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 135.1 גרם 135.1 גרם
    כולסטרול 1413.3 מ״ג 1413.3 מ״ג
    סידן 886.8 מ״ג 886.8 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 5335.5 מ״ג 5335.5 מ״ג
    אבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    3628
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3628.4 קק״ל 3628.4 קק״ל
    פחמימות 286.4 גרם 286.4 גרם
    שומן 222.2 גרם 222.2 גרם
    נתרן 1597.8 מ״ג 1597.8 מ״ג
    חלבון 88.8 גרם 88.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 135.1 גרם 135.1 גרם
    כולסטרול 1413.3 מ״ג 1413.3 מ״ג
    סידן 886.8 מ״ג 886.8 מ״ג
    ברזל 4.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 5335.5 מ״ג 5335.5 מ״ג
    אבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
ונסה חתוקאי
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


זרייה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות, ממלאים תבנית במים ומניחים בתחתית התנור.
  2. בקערה מניחים את הגבינות, השמנת החמוצה, הפודינג והקורנפלור ומערבבים לתערובת אחידה ללא גושים, מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
  3. במיקסר מקציפים את החלבונים וברגע שמתחיל להיווצר קצף מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים כמה דקות עד שמתקבל קצף רך ויציב אבל לא יציב מדי.
  4. מערבבים שליש מהקצף לתערובת הגבינות ואת שני השליש הנותרים מקפלים לתערובת בעדינות.
  5. מרפדים תבנית בקוטר 24 בנייר אפייה כששולי הנייר גבוהים מהתבנית ועוטפים את התבנית בנייר כסף (ראו בסרטון).
  6. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות עד שהעוגה מזהיבה קצת מלמעלה. מורידים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים שעה ורבע. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור לעוד רבע שעה.
  7. מוציאים את העוגה ומצננים. מעבירים למקרר לפחות ל-4 שעות או ללילה.
  8. לאחר שהעוגה מתייצבת במקרר, זורים אבקת סוכר, פורסים ומגישים.
עוגת גבינה אפויה קלאסית
עוגת גבינה אפויה קלאסית. צילום: ונסה חתוקאי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות