-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 180.4 קק״ל 360.8 קק״לפחמימות 5.6 גרם 11.3 גרםשומן 2.7 גרם 5.4 גרםנתרן 242.7 מ״ג 485.4 מ״גחלבון 30.5 גרם 60.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 1.9 גרםכולסטרול 41.3 מ״ג 82.5 מ״גסידן 28.3 מ״ג 56.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 790.6 מ״ג 1581.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות180
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 180.4 קק״ל 360.8 קק״לפחמימות 5.6 גרם 11.3 גרםשומן 2.7 גרם 5.4 גרםנתרן 242.7 מ״ג 485.4 מ״גחלבון 30.5 גרם 60.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 1.9 גרםכולסטרול 41.3 מ״ג 82.5 מ״גסידן 28.3 מ״ג 56.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 790.6 מ״ג 1581.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 1.7 מ״גסגור
נתקלתי במיליון גרסאות לרול עטוף במלפפון אבל את הגרסא הזו עוד לא ראיתי ואין לי מושג איך ולמה כי היא הכי טעימה וקלילה להכנה שיש!
קבלו אותו – רול ספייסי טונה (שיכול לעבוד מצוין גם עם סלמון) עטוף במלפפון פריך וטעים, אני מגלגלת אותו בקלילות עם הניילון הנצמד הסופר רחב של סנו וזה יוצא מושלם. תעקבו אחרי ההוראות הפשוטות ותראו איזה רול מטריף ומרשים יוצא לכם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 180 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
רול
-
250 גרם סטייק טונהקצוץ עד למשחה כמעט
-
2 כפות מיונז יפני
-
1 כף רוטב סרירצ’ה
-
1 כפית מיץ יוזו
-
1/4 כפית שמן שומשוםקלוי
-
1 כף רוטב סויה
-
1 כף עיריתקצוצה
-
1 מלפפון ירוק בינוניחתוך לפרוסות בעזרת קולפן (רק החלקים הפריכים)
-
1 חופן שבבי בצל מטוגןלקישוט
-
1 חופן עיריתלקישוט
רוטב
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כף מיץ יוזו
-
1/2 כפית שמן שומשוםקלוי
-
1 כף חומץ אורז
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את קוביות הטונה עם מיונז יפני, סריראצ’ה, יוזו, שמן שומשום, סויה ועירית. טועמים ומשפרים תיבול אם צריך.
- פורסים את המלפפון דק ככל האפשר, תוך שימוש רק בחלקים הפריכים.
- פורסים את הניילון הנצמד הרחב של סנו על משטח העבודה ומסדרים את פרוסות המלפפון בצורת “שטיח” אחיד. סופגים אותם מנוזלים בעזרת נייר סופג.
- מניחים את תערובת הספייסי טונה בצורת גליל על גבי המלפפונים, בשליש התחתון שלהם, ומגלגלים בעדינות בעזרת הניילון הנצמד. מצמידים את הטונה למלפפון תוך כדי הגלגול עד שמגיעים לסוף. את החלק שבו המלפפון נגמר, מניחים כלפי מטה.
- מסירים בעדינות את הניילון הנצמד, מכינים לנו קערה עם מים וסכין חדה. טובלים את הסכין במים, פורסים את הרול בתנועת חיתוך חדה ויחידה, טובלים במים ופורסים שוב וכן הלאה.
- מסדרים את הרול בצלחת, מקשטים עם שבבי בצל מטוגן ועירית קצוצה.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים בצד או כבסיס לרול. בתיאבון!
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את קוביות הטונה עם מיונז יפני, סריראצ’ה, יוזו, שמן שומשום, סויה ועירית. טועמים ומשפרים תיבול אם צריך.
- פורסים את המלפפון דק ככל האפשר, תוך שימוש רק בחלקים הפריכים.
- פורסים את הניילון הנצמד הרחב של סנו על משטח העבודה ומסדרים את פרוסות המלפפון בצורת “שטיח” אחיד. סופגים אותם מנוזלים בעזרת נייר סופג.
- מניחים את תערובת הספייסי טונה בצורת גליל על גבי המלפפונים, בשליש התחתון שלהם, ומגלגלים בעדינות בעזרת הניילון הנצמד. מצמידים את הטונה למלפפון תוך כדי הגלגול עד שמגיעים לסוף. את החלק שבו המלפפון נגמר, מניחים כלפי מטה.
- מסירים בעדינות את הניילון הנצמד, מכינים לנו קערה עם מים וסכין חדה. טובלים את הסכין במים, פורסים את הרול בתנועת חיתוך חדה ויחידה, טובלים במים ופורסים שוב וכן הלאה.
- מסדרים את הרול בצלחת, מקשטים עם שבבי בצל מטוגן ועירית קצוצה.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים בצד או כבסיס לרול. בתיאבון!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן