סנו רקע

רול ספייסי טונה מושלם

רול ספייסי טונה עטוף במלפפון שיתחסל ברגע! טונה טרייה קצוצה דק עם יוזו, סויה ושמן שומשום בתוך רול עדין ופריך מפרוסות מלפפון
רול ספייסי טונה עטוף במלפפון שיתחסל ברגע! טונה טרייה קצוצה דק עם יוזו, סויה ושמן שומשום בתוך רול עדין ופריך מפרוסות מלפפון
  • דנה רייכר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    180
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 180.4 קק״ל 360.8 קק״ל
    פחמימות 5.6 גרם 11.3 גרם
    שומן 2.7 גרם 5.4 גרם
    נתרן 242.7 מ״ג 485.4 מ״ג
    חלבון 30.5 גרם 60.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 1.9 גרם
    כולסטרול 41.3 מ״ג 82.5 מ״ג
    סידן 28.3 מ״ג 56.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 790.6 מ״ג 1581.2 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    180
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 180.4 קק״ל 360.8 קק״ל
    פחמימות 5.6 גרם 11.3 גרם
    שומן 2.7 גרם 5.4 גרם
    נתרן 242.7 מ״ג 485.4 מ״ג
    חלבון 30.5 גרם 60.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 1.9 גרם
    כולסטרול 41.3 מ״ג 82.5 מ״ג
    סידן 28.3 מ״ג 56.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 790.6 מ״ג 1581.2 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור

נתקלתי במיליון גרסאות לרול עטוף במלפפון אבל את הגרסא הזו עוד לא ראיתי ואין לי מושג איך ולמה כי היא הכי טעימה וקלילה להכנה שיש!

קבלו אותו – רול ספייסי טונה (שיכול לעבוד מצוין גם עם סלמון) עטוף במלפפון פריך וטעים, אני מגלגלת אותו בקלילות עם הניילון הנצמד הסופר רחב של סנו וזה יוצא מושלם. תעקבו אחרי ההוראות הפשוטות ותראו איזה רול מטריף ומרשים יוצא לכם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
דנה רייכר
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רול

רוטב


אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את קוביות הטונה עם מיונז יפני, סריראצ’ה, יוזו, שמן שומשום, סויה ועירית. טועמים ומשפרים תיבול אם צריך.
  2. פורסים את המלפפון דק ככל האפשר, תוך שימוש רק בחלקים הפריכים.
  3. פורסים את הניילון הנצמד הרחב של סנו על משטח העבודה ומסדרים את פרוסות המלפפון בצורת “שטיח” אחיד. סופגים אותם מנוזלים בעזרת נייר סופג.
  4. מניחים את תערובת הספייסי טונה בצורת גליל על גבי המלפפונים, בשליש התחתון שלהם, ומגלגלים בעדינות בעזרת הניילון הנצמד. מצמידים את הטונה למלפפון תוך כדי הגלגול עד שמגיעים לסוף. את החלק שבו המלפפון נגמר, מניחים כלפי מטה.
  5. מסירים בעדינות את הניילון הנצמד, מכינים לנו קערה עם מים וסכין חדה. טובלים את הסכין במים, פורסים את הרול בתנועת חיתוך חדה ויחידה, טובלים במים ופורסים שוב וכן הלאה.
  6. מסדרים את הרול בצלחת, מקשטים עם שבבי בצל מטוגן ועירית קצוצה.
  7. מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים בצד או כבסיס לרול. בתיאבון!
ספייסי טונה רול מושלם
ספייסי טונה רול מושלם. צילום: דנה רייכר

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות