-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3681.3 קק״ל 3681.3 קק״לפחמימות 164.7 גרם 164.7 גרםשומן 268.3 גרם 268.3 גרםנתרן 8625.5 מ״ג 8625.5 מ״גחלבון 151.3 גרם 151.3 גרםסיבים תזונתיים 11.0 גרם 11.0 גרםשומן רווי 136.9 גרם 136.9 גרםכולסטרול 1165.8 מ״ג 1165.8 מ״גסידן 2087.1 מ״ג 2087.1 מ״גברזל 12.0 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 2569.2 מ״ג 2569.2 מ״גאבץ 941.2 מ״ג 941.2 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות3681
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3681.3 קק״ל 3681.3 קק״לפחמימות 164.7 גרם 164.7 גרםשומן 268.3 גרם 268.3 גרםנתרן 8625.5 מ״ג 8625.5 מ״גחלבון 151.3 גרם 151.3 גרםסיבים תזונתיים 11.0 גרם 11.0 גרםשומן רווי 136.9 גרם 136.9 גרםכולסטרול 1165.8 מ״ג 1165.8 מ״גסידן 2087.1 מ״ג 2087.1 מ״גברזל 12.0 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 2569.2 מ״ג 2569.2 מ״גאבץ 941.2 מ״ג 941.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 3681 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית גבינה ותרד
-
1 חבילה עלי תרדשטופים ומיובשים
-
1 בצל סגול בינוניפרוס דק לפרוסות
-
200 גרם גבינה בולגריתמפוררת
-
200 גרם גבינת מוצרלהאו צהובה, מגורדת
-
2 כפות קורנפלור
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית מלח דק
רויאל
-
3 ביצים M
-
2 כוסות חלב 3%
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 קורט אגוז מוסקט
אופן הכנה
- מערבבים היטב את כל מצרכי המלית, לשים יחד היטב כדי להוריד את הנפח של עלי התרד.
- מניחים עלה פילו אחד על משטח עבודה, מברישים אותו במעט חמאה מומסת, מניחים עליו עלה נוסף.
- מפזרים מהמילוי בתחילת העלה ומגלגלים לגליל.
- חוזרים על הפעולה עם שאר העלים. מתקבלים לנו 4 גלילים.
- מניחים את הגלילים בתבנית אפייה עגולה - מגלגלים אותם בצורת שבלול.
- מערבבים במטרפה את מצרכי הרויאל, כולל התבלינים, ומוזגים מעל.
- מחממים את התנור לתכנית מאפה בחום 180 מעלות. אם אין תנור סימנס, מחממים תנור בחום עליון תחתון ל-180 מעלות. אופים כ-40 דקות.
- מגישים עם מטבל יוגורט עם סומק וירקות טריים ליד.
אופן הכנה
- מערבבים היטב את כל מצרכי המלית, לשים יחד היטב כדי להוריד את הנפח של עלי התרד.
- מניחים עלה פילו אחד על משטח עבודה, מברישים אותו במעט חמאה מומסת, מניחים עליו עלה נוסף.
- מפזרים מהמילוי בתחילת העלה ומגלגלים לגליל.
- חוזרים על הפעולה עם שאר העלים. מתקבלים לנו 4 גלילים.
- מניחים את הגלילים בתבנית אפייה עגולה - מגלגלים אותם בצורת שבלול.
- מערבבים במטרפה את מצרכי הרויאל, כולל התבלינים, ומוזגים מעל.
- מחממים את התנור לתכנית מאפה בחום 180 מעלות. אם אין תנור סימנס, מחממים תנור בחום עליון תחתון ל-180 מעלות. אופים כ-40 דקות.
- מגישים עם מטבל יוגורט עם סומק וירקות טריים ליד.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן