סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה
קבלו מתכון משודרג של סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה - גם שמפניה קרה, גם פירות טריים וגם יהלומי ג'לי- קינוח שהוא חגיגה של מצב רוח טוב
קבלו מתכון משודרג של סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה - גם שמפניה קרה, גם פירות טריים וגם יהלומי ג'לי- קינוח שהוא חגיגה של מצב רוח טוב
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1548.0 קק״ל 1548.0 קק״לפחמימות 400.0 גרם 400.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 4.0 מ״ג 4.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 28.0 מ״ג 28.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 8.0 מ״ג 8.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות1548
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1548.0 קק״ל 1548.0 קק״לפחמימות 400.0 גרם 400.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 4.0 מ״ג 4.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 28.0 מ״ג 28.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 8.0 מ״ג 8.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 1548 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הג’לי: מכינים את הג’לי עם קצת פחות מים מההמלצה על האריזה ויוצקים לתבניות סיליקון בצורות שונות. מניחים להתייצבות על השיש ומעבירים למקפיא.
- מכינים את הפירות והסירופ: שמים את הפירות החתוכים בקערת הגשה גדולה ושקופה.
- מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר מים וסוכר. מבשלים 5 דקות, על אש נמוכה. אם רוצים, מוסיפים וניל או עלי נענע. מצננים את הסירופ, מוזגים לקערת הפירות ושומרים את הקערה במקרר עד ההגשה.
- מגישים: פותחים בקבוק שמפניה קרה מאוד ויוצקים לקערה עם הפירות והסירופ. חותכים את הג’לי למעוינים קטנים ומפזרים מעל. מגישים בקערה הגדולה ומוזגים לכוסות בעזרת מצקת.
אופן הכנה
- מכינים את הג’לי: מכינים את הג’לי עם קצת פחות מים מההמלצה על האריזה ויוצקים לתבניות סיליקון בצורות שונות. מניחים להתייצבות על השיש ומעבירים למקפיא.
- מכינים את הפירות והסירופ: שמים את הפירות החתוכים בקערת הגשה גדולה ושקופה.
- מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר מים וסוכר. מבשלים 5 דקות, על אש נמוכה. אם רוצים, מוסיפים וניל או עלי נענע. מצננים את הסירופ, מוזגים לקערת הפירות ושומרים את הקערה במקרר עד ההגשה.
- מגישים: פותחים בקבוק שמפניה קרה מאוד ויוצקים לקערה עם הפירות והסירופ. חותכים את הג’לי למעוינים קטנים ומפזרים מעל. מגישים בקערה הגדולה ומוזגים לכוסות בעזרת מצקת.
הערות
- משתמשים בפירות עונה חתוכים. למשל: כדורי מלון, פירות יער טריים שלמים, פרוסות נקטרינות, חצאי ענבים, רבעי תאנים ועוד.
הערות
- משתמשים בפירות עונה חתוכים. למשל: כדורי מלון, פירות יער טריים שלמים, פרוסות נקטרינות, חצאי ענבים, רבעי תאנים ועוד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן