-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 256.4 קק״ל 1025.6 קק״לפחמימות 35.6 גרם 142.5 גרםשומן 10.0 גרם 40.2 גרםנתרן 194.4 מ״ג 777.5 מ״גחלבון 4.0 גרם 16.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.9 מ״ג 3.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 1.8 מ״ג 7.1 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה
-
קלוריות256
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 256.4 קק״ל 1025.6 קק״לפחמימות 35.6 גרם 142.5 גרםשומן 10.0 גרם 40.2 גרםנתרן 194.4 מ״ג 777.5 מ״גחלבון 4.0 גרם 16.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.9 מ״ג 3.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 1.8 מ״ג 7.1 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 256 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 תפוחי אדמה בינוניים
-
4 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 גבעול רוזמרין
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- נועצים שיפוד בכל תפוח אדמה. בעזרת סכין חדה חותכים באלכסון חתך ספירלה אחד לאורכו של כל תפוח אדמה בעובי 5-4 מ”מ (מסובבים את תפוח האדמה תוך כדי חיתוך).
- מניחים בתבנית, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים עלי רוזמרין.
- אופים 50-45 דקות עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- נועצים שיפוד בכל תפוח אדמה. בעזרת סכין חדה חותכים באלכסון חתך ספירלה אחד לאורכו של כל תפוח אדמה בעובי 5-4 מ”מ (מסובבים את תפוח האדמה תוך כדי חיתוך).
- מניחים בתבנית, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים עלי רוזמרין.
- אופים 50-45 דקות עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן