-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 848.0 קק״ל 1272.0 קק״לפחמימות 216.8 גרם 325.2 גרםשומן 0.5 גרם 0.8 גרםנתרן 213.3 מ״ג 320.0 מ״גחלבון 4.8 גרם 7.2 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.4 גרםשומן רווי 0.3 גרם 0.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.8 מ״ג 13.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 13.3 מ״ג 20.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות848
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 848.0 קק״ל 1272.0 קק״לפחמימות 216.8 גרם 325.2 גרםשומן 0.5 גרם 0.8 גרםנתרן 213.3 מ״ג 320.0 מ״גחלבון 4.8 גרם 7.2 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.4 גרםשומן רווי 0.3 גרם 0.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.8 מ״ג 13.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 13.3 מ״ג 20.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 848 | כמות מנות 1.5 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בקערה שמתאימה למיקרוגל מערבבים יחד מרשמלו ומים.
- מחממים במיקרוגל, עד שהמרשמלו סופג מים ומתמוסס, וכשמתחילים לערבב את התערובת היא הופכת לקרם (כדי לוודא שהתערובת לא נשרפת מחממים בכל פעם רק 20-10 שניות ברצף, ואז מוציאים, מערבבים ובודקים אם צריך להחזיר לחימום נוסף. במיקרוגל שלי זה לוקח במצטבר 4-3 דקות).
- מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים כ-1/2 מכמות אבקת הסוכר. מעבדים יחד לאיחוד במהירות איטית מאוד (כדי שהאבקה לא תעוף החוצה). מוסיפים בהדרגה את יתר אבקת הסוכר, 1/2 כוס בכל פעם, ומאחדים. את 1/2 הכוס האחרונה שומרים לפיזור על משטח העבודה.
- לסיום, מגבירים את מהירות המיקסר ומעבדים עוד כמה שניות במהירות גבוהה, כדי להבטיח שכל האבקה נבלעה בבצק.
- מפזרים את 1/2 הכוס הנותרת של אבקת הסוכר על משטח העבודה. מעבירים אליו את בצק הסוכר ולשים עד שהמרקם אחיד ולא דביק.
- משתמשים מיד או עוטפים היטב בניילון נצמד (חובה! בצק הסוכר מתייבש בצ’יק).
- שומרים בטמפרטורת החדר (לא במקרר), עד חודש.
אופן הכנה
- בקערה שמתאימה למיקרוגל מערבבים יחד מרשמלו ומים.
- מחממים במיקרוגל, עד שהמרשמלו סופג מים ומתמוסס, וכשמתחילים לערבב את התערובת היא הופכת לקרם (כדי לוודא שהתערובת לא נשרפת מחממים בכל פעם רק 20-10 שניות ברצף, ואז מוציאים, מערבבים ובודקים אם צריך להחזיר לחימום נוסף. במיקרוגל שלי זה לוקח במצטבר 4-3 דקות).
- מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים כ-1/2 מכמות אבקת הסוכר. מעבדים יחד לאיחוד במהירות איטית מאוד (כדי שהאבקה לא תעוף החוצה). מוסיפים בהדרגה את יתר אבקת הסוכר, 1/2 כוס בכל פעם, ומאחדים. את 1/2 הכוס האחרונה שומרים לפיזור על משטח העבודה.
- לסיום, מגבירים את מהירות המיקסר ומעבדים עוד כמה שניות במהירות גבוהה, כדי להבטיח שכל האבקה נבלעה בבצק.
- מפזרים את 1/2 הכוס הנותרת של אבקת הסוכר על משטח העבודה. מעבירים אליו את בצק הסוכר ולשים עד שהמרקם אחיד ולא דביק.
- משתמשים מיד או עוטפים היטב בניילון נצמד (חובה! בצק הסוכר מתייבש בצ’יק).
- שומרים בטמפרטורת החדר (לא במקרר), עד חודש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפשרי לעשות את זה בלי מיקסר?
כן, אפשר לערבב ידנית באיטיות עד להטמעת אבקת הסוכר.
איך שמים את הבצק סוכר על עוגה בילי שהיה קיפולים
היי הילה, מגלגלים את הבצק סוכר המרודד על גבי מערוך, מרימים מהשיש וישר מניחים על העוגה בעדינות.