מושלמת – עוגת שוקולד ללא קמח

עוגה שוקולדית, נימוחה ומושלמת לאירוח, למסיבה או סתם לפינוק והכי חשוב שהיא לא מכילה אפילו גרם אחד של קמח אז היא הולכת לככב אצלכם בפסח
עוגה שוקולדית, נימוחה ומושלמת לאירוח, למסיבה או סתם לפינוק והכי חשוב שהיא לא מכילה אפילו גרם אחד של קמח אז היא הולכת לככב אצלכם בפסח
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 443.8 קק״ל 3550.1 קק״ל
    פחמימות 49.3 גרם 394.5 גרם
    שומן 22.9 גרם 183.2 גרם
    נתרן 352.5 מ״ג 2820.1 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 91.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 11.8 גרם 94.6 גרם
    כולסטרול 262.4 מ״ג 2099.2 מ״ג
    סידן 81.0 מ״ג 648.4 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 210.9 מ״ג 1687.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 443.8 קק״ל 3550.1 קק״ל
    פחמימות 49.3 גרם 394.5 גרם
    שומן 22.9 גרם 183.2 גרם
    נתרן 352.5 מ״ג 2820.1 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 91.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 9.0 גרם
    שומן רווי 11.8 גרם 94.6 גרם
    כולסטרול 262.4 מ״ג 2099.2 מ״ג
    סידן 81.0 מ״ג 648.4 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 210.9 מ״ג 1687.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר במיקסר עד ליצירת קצף.

    שוקולד-ללא-גלוטן (צילום: דרור עינב)
    מקציפים את החלבונים (צילום: דרור עינב)

  2. מערבבים את החלמונים עם אינסטנט פודינג שוקולד למרקם אחיד ומקפלים אם הקצף.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית האפייה ומכניסים לתנור לכ-20 דקות (עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים). מקררים את העוגה לטמפ’ החדר.
  5. מקציפים את הפודינג וניל עם השמנת המתוקה וכוס החלב ליצירת קצפת חלקה.
  6. מורחים את הקרם מעל התחתית האפויה.
  7. מיסים את השוקולד המריר עם 2 כפות החלב. מחכים שיתקרר מעט ומוסיפים את הביצה הטרופה אל השוקולד החמים.

    עוגת שוקולד ללא גלוטן בוש
    מזלפים את השוקולד המומס על העוגה (צילום: דרור עינב)

  8. מזלפים את קרם השוקולד מעל הקרם הראשון בעדינות. מכסים, מניחים במקרר לפחות ל-4 שעות לפני ההגשה.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מושלמת – עוגת שוקולד ללא קמח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    ליאנה בורוכוב

    אפשר להמיר את זה לפרווה עם שמנת צמחית וחלב צמחי?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט

    Avatar
    סופיה

    איך להקציף נכון חלבונים ישירות עם הסוכר, או קודם להקציף חלבונים ורק בסוף להוסיף סוכר?

    Avatar
    הדר

    למה צריך ביצה בשוקולד לזילוף? יש תחליף לזה?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות