קסדיה במילוי גבינה וירקות עם גוואקמולי
ישראל אהרוני מכין את הטוסט המקסיקני המושלם - קסדיה מטורטיות במילוי גבינה וירקות שמגישים עם גוואקמולי. נוסעים למקסיקו בלי לארוז מזוודה
ישראל אהרוני מכין את הטוסט המקסיקני המושלם - קסדיה מטורטיות במילוי גבינה וירקות שמגישים עם גוואקמולי. נוסעים למקסיקו בלי לארוז מזוודה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 707.8 קק״ל 2831.3 קק״לפחמימות 103.2 גרם 412.7 גרםשומן 24.8 גרם 99.4 גרםנתרן 890.6 מ״ג 3562.6 מ״גחלבון 16.1 גרם 64.4 גרםסיבים תזונתיים 23.6 גרם 94.4 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 232.2 מ״ג 928.8 מ״גברזל 4.5 מ״ג 17.8 מ״גאשלגן 1501.2 מ״ג 6004.9 מ״גאבץ 3.8 מ״ג 15.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות708
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 707.8 קק״ל 2831.3 קק״לפחמימות 103.2 גרם 412.7 גרםשומן 24.8 גרם 99.4 גרםנתרן 890.6 מ״ג 3562.6 מ״גחלבון 16.1 גרם 64.4 גרםסיבים תזונתיים 23.6 גרם 94.4 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 232.2 מ״ג 928.8 מ״גברזל 4.5 מ״ג 17.8 מ״גאשלגן 1501.2 מ״ג 6004.9 מ״גאבץ 3.8 מ״ג 15.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 708 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
גוואקמולי
-
2 אבוקדו בינוניים
-
2 עגבניות בינוניות
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
1/2 צרור כוסברה
-
4 כפות מיץ לימון
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
קסדיה
-
1 חבילה טורטייה גדולה
-
1 חבילה גבינת מנצ’גומגוררת
-
1 צנצנת פלפלים קלויים
-
פלפל צ’ילי אדום קטן
-
1 חופן כוסברהרק העלים
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
2 עגבניות קטנות
אופן הכנה
- מכינים את הגוואקמולי: קולפים את האבוקדו ומועכים למחית חלקה. מעבירים לקערה.
- חותכים את העגבניות לקוביות קטנות. קוצצים דק את הפלפל החריף, הבצל הירוק והכוסברה.
- מוסיפים לאבוקדו את כל מצרכי הגוואקמולי, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
- מכינים את הקסדיה: מחממים מחבת על אש בינונית.
- פורסים את העגבניות והפלפל החריף לפרוסות דקות. קוצצים את הכוסברה ואת הבצל הירוק.
- מניחים במחבת טורטייה אחת, מעליה מפזרים מעט גבינה, פלפלים קלויים, פרוסות עגבנייה, כוסברה, בצל ירוק ופלפל חריף. מפזרים עוד מעט גבינה, מניחים עוד טורטייה מעל ומועכים מעט.
- מטגנים 2 דקות, הופכים בעזרת צלחת לצד השני ומטגנים עוד 2 דקות.
- חותכים את הקסדיה למשולשים ומגישים עם גוואקמולי.
אופן הכנה
- מכינים את הגוואקמולי: קולפים את האבוקדו ומועכים למחית חלקה. מעבירים לקערה.
- חותכים את העגבניות לקוביות קטנות. קוצצים דק את הפלפל החריף, הבצל הירוק והכוסברה.
- מוסיפים לאבוקדו את כל מצרכי הגוואקמולי, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
- מכינים את הקסדיה: מחממים מחבת על אש בינונית.
- פורסים את העגבניות והפלפל החריף לפרוסות דקות. קוצצים את הכוסברה ואת הבצל הירוק.
- מניחים במחבת טורטייה אחת, מעליה מפזרים מעט גבינה, פלפלים קלויים, פרוסות עגבנייה, כוסברה, בצל ירוק ופלפל חריף. מפזרים עוד מעט גבינה, מניחים עוד טורטייה מעל ומועכים מעט.
- מטגנים 2 דקות, הופכים בעזרת צלחת לצד השני ומטגנים עוד 2 דקות.
- חותכים את הקסדיה למשולשים ומגישים עם גוואקמולי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן