מילקשייק מושחת עם קצפת של מילקי
- מערכת Foody
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 445.7 קק״ל 445.7 קק״לפחמימות 61.3 גרם 61.3 גרםשומן 17.4 גרם 17.4 גרםנתרן 130.5 מ״ג 130.5 מ״גחלבון 12.9 גרם 12.9 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרםשומן רווי 11.3 גרם 11.3 גרםכולסטרול 11.8 מ״ג 11.8 מ״גסידן 164.3 מ״ג 164.3 מ״גברזל 3.9 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 510.6 מ״ג 510.6 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות446
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 445.7 קק״ל 445.7 קק״לפחמימות 61.3 גרם 61.3 גרםשומן 17.4 גרם 17.4 גרםנתרן 130.5 מ״ג 130.5 מ״גחלבון 12.9 גרם 12.9 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרםשומן רווי 11.3 גרם 11.3 גרםכולסטרול 11.8 מ״ג 11.8 מ״גסידן 164.3 מ״ג 164.3 מ״גברזל 3.9 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 510.6 מ״ג 510.6 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״גסגור
או.מיי.גד! מילקי מגשימים לי חלום ומוציאים את הקצפת שלהם כשמנת מתוקה. מה יותר טוב מלשדך אותה למילקשייק מוגזם בדיוק כמו שאני אוהבת?
רוצים גם? המתכון המלא מוגש לכם באהבה
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 446 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עיטור הכוס
-
50 גרם שוקולד מריר
-
1 חופן בייגלה
מילקשייק
-
3 כדורי גלידה מוכנה
-
1/2 כוס חלב 3%
הגשה
-
1 מיכל הקצפת של מילקי
אופן הכנה
- מכינים את כוס המילקשייק: מברישים את שולי הכוס בשוקולד מומס ומצמידים לשוקולד את שברי הבייגלה/ חטיף שוקולד או אגוזים גרוסים.
- מזלפים בחלק הפנימי של הכוס שבילים של שוקולד מומס. שומרים בינתיים בקירור.
- מכינים את המילקשייק: במעבד מזון שמים את הגלידה והחלב, אם רוצים ניתן לגוון בכף או שתיים של ממרח שוקולד אגוזים/חצי בננה/תותים. טוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף מעט חלב או גלידה למרקם סמיך או דליל יותר.
- יוצקים את המילקשייק לכוס השתייה. מניחים מעל שולי הכוס חטיפי שוקולד כך שיכסו אותו לחלוטין ויצרו בסיס אחיד.
- מקציפים את הקצפת של מילקי לקצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים בנדיבות מעל חטיף השוקולד. מעטרים בשוקולד, פירורי עוגיות וכד’ ומגישים מיד.
מתכון בשיתוף שטראוס
מתכון וצילום: חן שוקרון
אופן הכנה
- מכינים את כוס המילקשייק: מברישים את שולי הכוס בשוקולד מומס ומצמידים לשוקולד את שברי הבייגלה/ חטיף שוקולד או אגוזים גרוסים.
- מזלפים בחלק הפנימי של הכוס שבילים של שוקולד מומס. שומרים בינתיים בקירור.
- מכינים את המילקשייק: במעבד מזון שמים את הגלידה והחלב, אם רוצים ניתן לגוון בכף או שתיים של ממרח שוקולד אגוזים/חצי בננה/תותים. טוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף מעט חלב או גלידה למרקם סמיך או דליל יותר.
- יוצקים את המילקשייק לכוס השתייה. מניחים מעל שולי הכוס חטיפי שוקולד כך שיכסו אותו לחלוטין ויצרו בסיס אחיד.
- מקציפים את הקצפת של מילקי לקצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים בנדיבות מעל חטיף השוקולד. מעטרים בשוקולד, פירורי עוגיות וכד’ ומגישים מיד.
מתכון בשיתוף שטראוס
מתכון וצילום: חן שוקרון
הכנתם את המתכון?
תגובות (4)
היי,אפשרי להכין את המילקשייק יום לפני ההגשה, לאחסן בבקבוק סגור במקרר – ורגע לפני שמגישים לנער היטב ולמזוג לכוסות?
בהחלט.
רציתי לשאול איך ייצא לי מילקשייק סמיך ממש רק מגלידה וחלב ? מה הכמויות?
כפי שרשום במתכון: 3 כדורי גלידה וחצי כוס חלב. אם רוצים עוד יותר סמיך, אפשר להפחית עוד מכמות החלב והגלידה תמס מעצמה ותוסיף מעט נוזלים לבלילה.