קלף
6:12
עוגת טפטופים עוצרת נשימה
מכירים את עוגות הטפטופים המושלמות מהאינסטגרם? עדי קלינגהופר מלמדת איך להכין אותן שלב אחרי שלב, עם כל הקישוטים הכי יפים שיש
10 דקות עבודה – לחם סודה מהיר עם גאודה ודובדבנים
אפרת ליכטנשטט מכינה לחם סודה מהיר. לחם עשיר וטעים במיוחד בזכות השימוש בגבינת אמנטל ודובדבנים. עשר דקות עבודה לכל היותר, ואתם ניצבים בפני כיכר ריחנית ומופלאה
2:01
פסטה פיצ’י ברוטב פוטנסקה – חלום איטלקי על שולחן האוכל
פסטה למתקדמים: השף גיא גמזו מכין פסטה טוסקנית מיוחדת - פסטה פיצ׳י ברוטב פוטנסקה. פסטה ביתית בעיצוב מיוחד ברוטב עגבניות, אנשובי וזיתים
6:34
רולדה נוסטלגית עם קרם מסקרפונה ותותים של נטלי לוין
מתגעגעים לטעמים של הילדות? נטלי לוין מכינה עוגת רולדה עם קרם מסקרפונה עם תותים לפי המתכון של סבתא שלה. תתכוננו לפרץ נוסטלגיה כי אין כמו רולדה!