-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 442.9 קק״ל 2214.7 קק״לפחמימות 10.4 גרם 52.2 גרםשומן 26.8 גרם 134.1 גרםנתרן 1432.1 מ״ג 7160.7 מ״גחלבון 37.3 גרם 186.6 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 16.6 גרםשומן רווי 8.2 גרם 41.0 גרםכולסטרול 222.0 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 127.7 מ״ג 638.5 מ״גברזל 3.7 מ״ג 18.7 מ״גאשלגן 864.5 מ״ג 4322.4 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 14.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות443
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 442.9 קק״ל 2214.7 קק״לפחמימות 10.4 גרם 52.2 גרםשומן 26.8 גרם 134.1 גרםנתרן 1432.1 מ״ג 7160.7 מ״גחלבון 37.3 גרם 186.6 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 16.6 גרםשומן רווי 8.2 גרם 41.0 גרםכולסטרול 222.0 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 127.7 מ״ג 638.5 מ״גברזל 3.7 מ״ג 18.7 מ״גאשלגן 864.5 מ״ג 4322.4 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 14.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 443 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מרפדים סיר גדול בפטרוזיליה ושמיר.
- מניחים מעל את הגרונות והכנפיים.
- יוצקים מים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים על להבה בינונית כרבע שעה ללא כיסוי. מסירים את הקצף שנוצר.
- חותכים את הבצל לרבעים.
- חותכים את הגזר ואת ראש הסלרי לחתיכות גסות.
- מוסיפים בצל, גזר, ראש סלרי, עלי דפנה, גרגרי פלפל ומלח ומביאים שוב לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי ללא כיסוי. מצננים היטב.
- מסננים את המרק ושומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים או במקפיא עד חודש.
- לפני ההגשה, מביאים את המרק לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.
אופן הכנה
- מרפדים סיר גדול בפטרוזיליה ושמיר.
- מניחים מעל את הגרונות והכנפיים.
- יוצקים מים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים על להבה בינונית כרבע שעה ללא כיסוי. מסירים את הקצף שנוצר.
- חותכים את הבצל לרבעים.
- חותכים את הגזר ואת ראש הסלרי לחתיכות גסות.
- מוסיפים בצל, גזר, ראש סלרי, עלי דפנה, גרגרי פלפל ומלח ומביאים שוב לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי ללא כיסוי. מצננים היטב.
- מסננים את המרק ושומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים או במקפיא עד חודש.
- לפני ההגשה, מביאים את המרק לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם אפשרי לשים חזה עוף במקום חלקי עוף?
לא, אך אפשר לשים חלקי עוף כגון: שוקיים, כרעיים, כנפיים, גרון.