עוגת גבינה אפויה ללא ייסורי מצפון
הכינו את הכפיות! חלי ממן מכינה עוגת גבינה אפויה ללא ייסורי מצפון. עוגה גבינה רכה וטעימה שמכינים בקלות מגבינות רזות ועם תחליף סוכר
הכינו את הכפיות! חלי ממן מכינה עוגת גבינה אפויה ללא ייסורי מצפון. עוגה גבינה רכה וטעימה שמכינים בקלות מגבינות רזות ועם תחליף סוכר
- חלי ממן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 77.6 קק״ל 931.6 קק״לפחמימות 5.6 גרם 67.8 גרםשומן 3.2 גרם 38.5 גרםנתרן 155.5 מ״ג 1865.8 מ״גחלבון 5.7 גרם 68.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 23.1 גרםכולסטרול 11.5 מ״ג 138.0 מ״גסידן 64.4 מ״ג 773.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 85.3 מ״ג 1023.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות78
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 77.6 קק״ל 931.6 קק״לפחמימות 5.6 גרם 67.8 גרםשומן 3.2 גרם 38.5 גרםנתרן 155.5 מ״ג 1865.8 מ״גחלבון 5.7 גרם 68.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 23.1 גרםכולסטרול 11.5 מ״ג 138.0 מ״גסידן 64.4 מ״ג 773.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 85.3 מ״ג 1023.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 78 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
750 גרם גבינה לבנה 5%
-
3 חלמונים XLאו 4 חלמונים בגודל L
-
3 כפות קורנפלור
-
1/2 כפית תמצית וניל
-
40גרם או 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
5 חלבונים XLאו 6 חלבונים בגודל L
-
3/4 כוס אבקת סוכרלוזאו תחליף ״חצי סוכר״
-
1 כפית קליפת לימוןלא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-150 מעלות, מניחים תבנית מים רותחים על הרשת במרכז התנור.
- טורפים היטב את כל החומרים מלבד החלבונים.
- מקציפים את החלבונים עם ״חצי סוכר״ לקצף יציב ומעט גמיש.
- מוסיפים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות בתנועת קיפול. תחילה רק 1/3 מהכמות ולאחר מכן את היתר.
- מעבירים את הבלילה לתבנית קוטר 20-22 מרופדת בנייר אפייה בתחתית ובצדדים.
- אופים בתוך תבנית המים. כעבור שעה וחצי מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור שעתיים נוספות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-150 מעלות, מניחים תבנית מים רותחים על הרשת במרכז התנור.
- טורפים היטב את כל החומרים מלבד החלבונים.
- מקציפים את החלבונים עם ״חצי סוכר״ לקצף יציב ומעט גמיש.
- מוסיפים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות בתנועת קיפול. תחילה רק 1/3 מהכמות ולאחר מכן את היתר.
- מעבירים את הבלילה לתבנית קוטר 20-22 מרופדת בנייר אפייה בתחתית ובצדדים.
- אופים בתוך תבנית המים. כעבור שעה וחצי מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור שעתיים נוספות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
לא ברור למה אין ערכים לפי גרם וכמה גרם ילבון ושומן זאת עוגה דיטטית ומה שמעניין זה הערכים
היי חיה, באתר יש מחשבון קלורי עבור כלל המרכיבים במתכון. אנחנו לא מתחייבים לערכים לפי גרם וגם לא אתר ייעודי לדיאטות. 🙂
היי הכנתי והיא ממש ירדה ונהייתה שטוחה
משהו באופן ההכנה שלך השתבש. שימי לב שאת מפרידה ומקציפה את הביצים כמו שצריך.