הפתעה בארוחה – מאפה פרגית בבצק עלים

מחפשים תוספת מהירה וקלה להכנה לארוחה שלכם? מאפה פרגית בבצק עלים הוא הפתרון המושלם עבורכם. מאפה פריך עם מלית עסיסית של פרגיות
מחפשים תוספת מהירה וקלה להכנה לארוחה שלכם? מאפה פרגית בבצק עלים הוא הפתרון המושלם עבורכם. מאפה פריך עם מלית עסיסית של פרגיות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    407
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 406.6 קק״ל 4879.6 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 454.1 גרם
    שומן 21.1 גרם 253.1 גרם
    נתרן 428.1 מ״ג 5137.8 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 188.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 9.4 גרם 112.4 גרם
    כולסטרול 24.6 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 12.9 מ״ג 154.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 85.3 מ״ג 1024.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    407
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 406.6 קק״ל 4879.6 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 454.1 גרם
    שומן 21.1 גרם 253.1 גרם
    נתרן 428.1 מ״ג 5137.8 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 188.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 9.4 גרם 112.4 גרם
    כולסטרול 24.6 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 12.9 מ״ג 154.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 85.3 מ״ג 1024.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק


אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הפרגיות, סילאן וטריאקי, מטגנים כדקה נוספת.
  2. מוסיפים פפריקה, אבקת מרק עוף, אבקת מרק בצל וכוסברה וממשיכים לטגן עד שהפרגיות משנות את צבען ללבן.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. כשהמלית מוכנה פורשים את הבצק על משטח העבודה, כשהניילון כלפי מטה. חותכים את הבצק לרוחב בעזרת סכין חדה למלבנים.
  5. מניחים שליש מלית לאורך הקצה הארוך של כל מלבן ומגלגלים לרולדה.
  6. סוגרים כל רולדה בקצה ומותחים בידיים כדי להאריך אותה מעט. מלפפים את הרולדה לשבלול לא מהודק.
  7. מברישים בביצה טרופה ואופים כרבע שעה.

מתכון: נוי מיארה

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הפתעה בארוחה – מאפה פרגית בבצק עלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כן. לאחר ההפשרה הבצק לא יהיה פריך כמו שהוא מיד לאחר האפייה.

    Avatar
    אתי אלקיים

    רעיון נדיר. מתכון מעולה והטעם מושלם

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות