כוסות בצק עלים במלית שקשוקה
כזאת שקשוקה אף פעם לא אכלתם. רחלי קרוט עם כוסות בצק עלים במלית שקשוקה. מנה מיוחדת וטעימה שגם הילדים הבררניים ביותר ישמחו לאכול
כזאת שקשוקה אף פעם לא אכלתם. רחלי קרוט עם כוסות בצק עלים במלית שקשוקה. מנה מיוחדת וטעימה שגם הילדים הבררניים ביותר ישמחו לאכול
- רחלי קרוט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5682.0 קק״ל 5682.0 קק״לפחמימות 436.6 גרם 436.6 גרםשומן 345.6 גרם 345.6 גרםנתרן 5273.1 מ״ג 5273.1 מ״גחלבון 202.2 גרם 202.2 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 5.6 גרםשומן רווי 139.2 גרם 139.2 גרםכולסטרול 3053.4 מ״ג 3053.4 מ״גסידן 707.6 מ״ג 707.6 מ״גברזל 12.8 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 1405.2 מ״ג 1405.2 מ״גאבץ 9.8 מ״ג 9.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות5682
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5682.0 קק״ל 5682.0 קק״לפחמימות 436.6 גרם 436.6 גרםשומן 345.6 גרם 345.6 גרםנתרן 5273.1 מ״ג 5273.1 מ״גחלבון 202.2 גרם 202.2 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 5.6 גרםשומן רווי 139.2 גרם 139.2 גרםכולסטרול 3053.4 מ״ג 3053.4 מ״גסידן 707.6 מ״ג 707.6 מ״גברזל 12.8 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 1405.2 מ״ג 1405.2 מ״גאבץ 9.8 מ״ג 9.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 5682 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
כוסיות בצק עלים
-
1 חבילה בצק עליםשמרית
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
-
12 ביצים M
-
100 גרם גבינה צהובה 28%מגוררת דק
-
100 גרם גבינת פטה 5%או גבינה בולגרית או ריקוטה
תוספות (לבחירה)
-
1 כוס עלי תרד קפואיםמופשרים וסחוטים מנוזלים
-
1 חבילה פטריות שמפיניון
-
3 פלפלים קלויים בינוניים
-
2 בצלים בינונייםקלופים
אופן הכנה
- בוחרים את התוספת שרוצים ומכינים אותה: אם רוצים פטריות פורסים לפרוסות ומטגנים במעט שמן זית, כנ”ל לגבי הבצלים. אם בוחרים בתרד או פלפלים פשוט נפטרים מהנוזלים וחותכים לרצועות.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- פורסים את הבצק על משטח העבודה וחותכים לקוביות בגודל גדול ב-2 ס”מ מהשקע בתבנית.
- מתיזים מעט תרסיס שמן בתוך תבניות השקעים ומניחים בכל שקע את הבצק, מצמידים לדפנות ולתחתית.
- מפזרים בכל שקע מעט גבינה צהובה, פטה, כף מהתוספת שבחרתם (לא חובה) ורוטב עגבניות.
- אופים כ-15 דקות.
- מוציאים, שוברים מעל ביצה ומכניסים לתנור ל-5 דקות נוספות או עד שהביצה במידת העשייה האהובה עליכם.
אופן הכנה
- בוחרים את התוספת שרוצים ומכינים אותה: אם רוצים פטריות פורסים לפרוסות ומטגנים במעט שמן זית, כנ”ל לגבי הבצלים. אם בוחרים בתרד או פלפלים פשוט נפטרים מהנוזלים וחותכים לרצועות.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- פורסים את הבצק על משטח העבודה וחותכים לקוביות בגודל גדול ב-2 ס”מ מהשקע בתבנית.
- מתיזים מעט תרסיס שמן בתוך תבניות השקעים ומניחים בכל שקע את הבצק, מצמידים לדפנות ולתחתית.
- מפזרים בכל שקע מעט גבינה צהובה, פטה, כף מהתוספת שבחרתם (לא חובה) ורוטב עגבניות.
- אופים כ-15 דקות.
- מוציאים, שוברים מעל ביצה ומכניסים לתנור ל-5 דקות נוספות או עד שהביצה במידת העשייה האהובה עליכם.
בשיתוף עם שמרית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן