טורטיות במילוי גבינה ופלפלים קלויים
טורטיות במילוי גבינת לאבנה עם פלפלים קלויים ובזיליקום שישדרגו מיד כל שולחן אירוח. חותכים את הטורטיות לרולים קטנים ומנשנשים.
טורטיות במילוי גבינת לאבנה עם פלפלים קלויים ובזיליקום שישדרגו מיד כל שולחן אירוח. חותכים את הטורטיות לרולים קטנים ומנשנשים.
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9.4 קק״ל 235.6 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.1 גרםשומן 0.4 גרם 10.1 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.7 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.4 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 11.3 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.4 מ״ג 61.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 48.3 מ״ג 1208.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות9
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9.4 קק״ל 235.6 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.1 גרםשומן 0.4 גרם 10.1 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.7 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.4 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 11.3 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.4 מ״ג 61.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 48.3 מ״ג 1208.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 9 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 עלי טורטיות גדולות
-
3 פלפלים אדומים בינוניים
-
1 כף שמן זית
-
1קופסה או 250 גרם גבינת לאבנה
-
25 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חוצים את הפלפלים ומוציאים את התוכן והגרעינים. מניחים בתבנית כשצידם החתוך כלפי מטה ומזלפים כף שמן זית.
- קולים 50-40 דקות, עד הזהבה.
- מוציאים את הפלפלים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשהים כ-20 דקות לצינון והקלה על הקילוף.
- מסירים את הקליפה ומעבירים למסננת (לא שוטפים במים, כדי לא לאבד מהטעם הקלוי). חותכים לרצועות.
- מחממים מחבת טפלון על להבה נמוכה-בינונית. מניחים טורטייה ומחממים כחצי דקה מכל צד. מצננים כדקה.
- מורחים כל טורטייה בלאבנה, תוך השארת שוליים של 3 ס”מ ללא גבינה. מסדרים על השליש התחתון רצועות פלפל ו-5 עלי בזיליקום ומגלגלים לגליל הדוק. פורסים לרולים באורך 3 ס”מ.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חוצים את הפלפלים ומוציאים את התוכן והגרעינים. מניחים בתבנית כשצידם החתוך כלפי מטה ומזלפים כף שמן זית.
- קולים 50-40 דקות, עד הזהבה.
- מוציאים את הפלפלים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשהים כ-20 דקות לצינון והקלה על הקילוף.
- מסירים את הקליפה ומעבירים למסננת (לא שוטפים במים, כדי לא לאבד מהטעם הקלוי). חותכים לרצועות.
- מחממים מחבת טפלון על להבה נמוכה-בינונית. מניחים טורטייה ומחממים כחצי דקה מכל צד. מצננים כדקה.
- מורחים כל טורטייה בלאבנה, תוך השארת שוליים של 3 ס”מ ללא גבינה. מסדרים על השליש התחתון רצועות פלפל ו-5 עלי בזיליקום ומגלגלים לגליל הדוק. פורסים לרולים באורך 3 ס”מ.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן