שניצל דג פריך במיוחד עם סלט ירקות
משה שגב מכין שניצל קצת אחרת - חתיכות קראנצ'יות של שניצל דג פריך במיוחד שמבוגרים וילדים מאוד אוהבים. מגישים בליווי סלט קצוץ ומקבלים ארוחה מאוזנת וטעימה
משה שגב מכין שניצל קצת אחרת - חתיכות קראנצ'יות של שניצל דג פריך במיוחד שמבוגרים וילדים מאוד אוהבים. מגישים בליווי סלט קצוץ ומקבלים ארוחה מאוזנת וטעימה
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5027.3 קק״ל 20109.2 קק״לפחמימות 70.4 גרם 281.8 גרםשומן 520.0 גרם 2079.9 גרםנתרן 911.2 מ״ג 3644.7 מ״גחלבון 37.7 גרם 150.6 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 23.0 גרםשומן רווי 37.4 גרם 149.6 גרםכולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״גסידן 99.1 מ״ג 396.5 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 1276.4 מ״ג 5105.7 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה 25 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות5027
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5027.3 קק״ל 20109.2 קק״לפחמימות 70.4 גרם 281.8 גרםשומן 520.0 גרם 2079.9 גרםנתרן 911.2 מ״ג 3644.7 מ״גחלבון 37.7 גרם 150.6 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 23.0 גרםשומן רווי 37.4 גרם 149.6 גרםכולסטרול 64.5 מ״ג 258.0 מ״גסידן 99.1 מ״ג 396.5 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.8 מ״גאשלגן 1276.4 מ״ג 5105.7 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 5027 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
משרה לדג
-
600 גרם דג לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 כפות מיץ לימון
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1/2 כפית תבלין כוסברה טחון
בלילה וציפוי
-
5 כפות קמח לבן
-
2 כפות קורנפלור
-
1/4 כוס מים קרים
-
1 שקית פירורי לחם
טיגון
-
2 ליטר שמן קנולה
סלט
-
3 עגבניות בינוניות
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
2 שיני שום
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
6 זיתים ירוקים קטנים
אופן הכנה
- חותכים את הדג לסטייקים במשקל 100 גרם (או לרצועות דקות).
- מניחים את כל רכיבי המשרה בקערה ומערבבים. מוסיפים לקערה את הדגים, מערבבים ומשרים 10 דקות.
- מכינים את הבלילה: מניחים את הקמח, הקורנפלור והמים בבלנדר וטוחנים עד למרקם אחיד.
- מחממים שמן קנולה בסיר עמוק.
- טובלים את הדגים תחילה בבלילה ואז בפירורי הלחם ומטגנים בשמן החם עד להזהבה.
- מכינים את הרוטב לסלט: מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר וטוחנים עד למרקם אחיד. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
- מכינים את הסלט: קוצצים דק את השמיר.
- חותכים את העגבניות לקוביות.
- פורסים את הבצל הירוק לטבעות קטנות.
- כותשים את השום. קוצצים דק את הפלפל החריף.
- שמים את כל רכיבי הסלט בקערה, מתבלים ברוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
- מסדרים את שניצל הדג בצלחת הגשה ומגישים בליווי הסלט.
אופן הכנה
- חותכים את הדג לסטייקים במשקל 100 גרם (או לרצועות דקות).
- מניחים את כל רכיבי המשרה בקערה ומערבבים. מוסיפים לקערה את הדגים, מערבבים ומשרים 10 דקות.
- מכינים את הבלילה: מניחים את הקמח, הקורנפלור והמים בבלנדר וטוחנים עד למרקם אחיד.
- מחממים שמן קנולה בסיר עמוק.
- טובלים את הדגים תחילה בבלילה ואז בפירורי הלחם ומטגנים בשמן החם עד להזהבה.
- מכינים את הרוטב לסלט: מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר וטוחנים עד למרקם אחיד. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
- מכינים את הסלט: קוצצים דק את השמיר.
- חותכים את העגבניות לקוביות.
- פורסים את הבצל הירוק לטבעות קטנות.
- כותשים את השום. קוצצים דק את הפלפל החריף.
- שמים את כל רכיבי הסלט בקערה, מתבלים ברוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
- מסדרים את שניצל הדג בצלחת הגשה ומגישים בליווי הסלט.
הערות
- אפשר לבחור בכל דג לבן שאוהבים: לברק, בורי, לוקוס או דניס
הערות
- אפשר לבחור בכל דג לבן שאוהבים: לברק, בורי, לוקוס או דניס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
אפשר להמיר את הטיגון באפייה בתנור? איזה אדפטציות צריך בשביל זה?