המנחמת המפורסמת – עוגת מייפל בחושה של קרין גורן
עוגה בחושה עם מייפל היא עוגה נהדרת לאירוח או סתם ככה ליד הקפה - פרווה, חגיגית, טעימה ומתוקה. וגם אפשר לאפות אותה בתבנית מיוחדת ויפה
עוגה בחושה עם מייפל היא עוגה נהדרת לאירוח או סתם ככה ליד הקפה - פרווה, חגיגית, טעימה ומתוקה. וגם אפשר לאפות אותה בתבנית מיוחדת ויפה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 641.4 קק״ל 5131.5 קק״לפחמימות 90.4 גרם 723.1 גרםשומן 29.2 גרם 233.9 גרםנתרן 585.1 מ״ג 4680.6 מ״גחלבון 8.3 גרם 66.2 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.0 גרםשומן רווי 3.3 גרם 26.2 גרםכולסטרול 127.2 מ״ג 1017.2 מ״גסידן 57.9 מ״ג 462.8 מ״גברזל 2.0 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 189.0 מ״ג 1512.2 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 26.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות641
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 641.4 קק״ל 5131.5 קק״לפחמימות 90.4 גרם 723.1 גרםשומן 29.2 גרם 233.9 גרםנתרן 585.1 מ״ג 4680.6 מ״גחלבון 8.3 גרם 66.2 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 5.0 גרםשומן רווי 3.3 גרם 26.2 גרםכולסטרול 127.2 מ״ג 1017.2 מ״גסידן 57.9 מ״ג 462.8 מ״גברזל 2.0 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 189.0 מ״ג 1512.2 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 26.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 641 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
זיגוג
-
1/4 כוס סירופ מייפל
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים קלות את תבנית האפייה בעזרת תרסיס השמן. מרתיחים את המים בקומקום.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 10 דקות במהירות מקסימלית. מוסיפים את סירופ המייפל והשמן ומקציפים קצרות לאיחוד (את השמן מוסיפים לאט תוך כדי הקצפה).
- מוסיפים את הקמח התופח ומקציפים לאט עד שאין גושים.
- עוצרים את פעולת המיקסר, מוסיפים את המים הרותחים בבת אחת ובזהירות, ומקציפים לאט לאיחוד.
- מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 55 דקות, עד להזהבה.
- מצננים, מחלצים, מזלפים את המייפל מעל ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים קלות את תבנית האפייה בעזרת תרסיס השמן. מרתיחים את המים בקומקום.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 10 דקות במהירות מקסימלית. מוסיפים את סירופ המייפל והשמן ומקציפים קצרות לאיחוד (את השמן מוסיפים לאט תוך כדי הקצפה).
- מוסיפים את הקמח התופח ומקציפים לאט עד שאין גושים.
- עוצרים את פעולת המיקסר, מוסיפים את המים הרותחים בבת אחת ובזהירות, ומקציפים לאט לאיחוד.
- מוזגים את הבלילה לתבנית ואופים 55 דקות, עד להזהבה.
- מצננים, מחלצים, מזלפים את המייפל מעל ומגישים.
הערות
- אפשר לשדרג את העוגה בתוספת של 1 כוס שברי אגוזי פקאן
הערות
- אפשר לשדרג את העוגה בתוספת של 1 כוס שברי אגוזי פקאן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות