קטיפתי ואצילי: קינוח קרם גבינה ווניל
יותר קל ופשוט מזה אין: קינוח קרם גבינה ווניל שמכינים בחמש דקות. ניתן להכין במנות אישיות או בתבנית אחת גדולה. מגישים עם פירות טריים ואגוזים
יותר קל ופשוט מזה אין: קינוח קרם גבינה ווניל שמכינים בחמש דקות. ניתן להכין במנות אישיות או בתבנית אחת גדולה. מגישים עם פירות טריים ואגוזים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2820.0 קק״ל 2820.0 קק״לפחמימות 247.6 גרם 247.6 גרםשומן 170.6 גרם 170.6 גרםנתרן 16135.3 מ״ג 16135.3 מ״גחלבון 71.7 גרם 71.7 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרםשומן רווי 103.4 גרם 103.4 גרםכולסטרול 202.5 מ״ג 202.5 מ״גסידן 1567.0 מ״ג 1567.0 מ״גברזל 2.5 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 1669.4 מ״ג 1669.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות2820
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2820.0 קק״ל 2820.0 קק״לפחמימות 247.6 גרם 247.6 גרםשומן 170.6 גרם 170.6 גרםנתרן 16135.3 מ״ג 16135.3 מ״גחלבון 71.7 גרם 71.7 גרםסיבים תזונתיים 9.0 גרם 9.0 גרםשומן רווי 103.4 גרם 103.4 גרםכולסטרול 202.5 מ״ג 202.5 מ״גסידן 1567.0 מ״ג 1567.0 מ״גברזל 2.5 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 1669.4 מ״ג 1669.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 2820 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם גבינה
-
3גביעי או 750 גרם גבינה לבנה 9%
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
160 גרם סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מכינים את התערובת: מקציפים במיקסר את השמנת עם סוכר לקצפת יציבה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הווניל.
- מערבבים את הקצפת עם הגבינה בתנועות עטיפה ומעבירים לתבנית סיליקון שקעים לקינוח אישי ומקפיאים.
- מגישים את הקינוח: מפזרים את הפירות והאגוזים על הקינוח ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את התערובת: מקציפים במיקסר את השמנת עם סוכר לקצפת יציבה.
- בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הווניל.
- מערבבים את הקצפת עם הגבינה בתנועות עטיפה ומעבירים לתבנית סיליקון שקעים לקינוח אישי ומקפיאים.
- מגישים את הקינוח: מפזרים את הפירות והאגוזים על הקינוח ומגישים.
הערות
- ניתן להכין בתבנית סיליקון שקעים או בתבנית מלבנית
- ניתן להגיש עם כל פרי שאוהבים
הערות
- ניתן להכין בתבנית סיליקון שקעים או בתבנית מלבנית
- ניתן להגיש עם כל פרי שאוהבים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן