הקיסר של המטבח הסיני: נגיסי עוף ברוטב חמוץ מתוק עם אננס
קלאסיקה ממטבחן של המסעדות הסיניות: נגיסי עוף ברוטב חמוץ מתוק עם אננס. נתחי עוף עסיסיים מוגשים ברוטב סמיך ודביק של סויה וצ׳ילי, עם חתיכות של אננס מתוק
קלאסיקה ממטבחן של המסעדות הסיניות: נגיסי עוף ברוטב חמוץ מתוק עם אננס. נתחי עוף עסיסיים מוגשים ברוטב סמיך ודביק של סויה וצ׳ילי, עם חתיכות של אננס מתוק
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 777.8 קק״ל 3111.1 קק״לפחמימות 58.5 גרם 234.0 גרםשומן 43.1 גרם 172.4 גרםנתרן 1448.3 מ״ג 5793.4 מ״גחלבון 40.3 גרם 161.2 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.6 גרםשומן רווי 5.7 גרם 22.7 גרםכולסטרול 442.3 מ״ג 1769.0 מ״גסידן 74.5 מ״ג 297.8 מ״גברזל 2.5 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 706.9 מ״ג 2827.7 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות778
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 777.8 קק״ל 3111.1 קק״לפחמימות 58.5 גרם 234.0 גרםשומן 43.1 גרם 172.4 גרםנתרן 1448.3 מ״ג 5793.4 מ״גחלבון 40.3 גרם 161.2 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.6 גרםשומן רווי 5.7 גרם 22.7 גרםכולסטרול 442.3 מ״ג 1769.0 מ״גסידן 74.5 מ״ג 297.8 מ״גברזל 2.5 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 706.9 מ״ג 2827.7 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 8.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 778 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
טיגון
-
1/2 כוס שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים ציפוי עוף: מערבבים בקערה בעזרת מטרפה ביצים, קמח ומלח. מוסיפים פילה עוף ומערבבים עד שכל הנתחים מצופים.
- מטגנים את העוף: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את חתיכות העוף עד שכל צדדיו זהובים. מניחים בצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מכינים רוטב: במחבת נפרדת מחממים את השמן ומטגנים מעט את הצ’ילי, השום והאננס.
- מוסיפים סויה, רוטב צ’ילי, דבש, מיץ לימון, וסוכר מערבבים ומרתיחים.
- בקערה נפרדת ממיסים את הקורנפלור עם 3 כפות מים ומוסיפים לרוטב. מערבבים עד הסמכה. ברגע שהרוטב סמיך וחם מוסיפים את פילה העוף המוזהב וממשיכים לבשל עד שהרוטב נדבק לכל צדדיו של העוף.
אופן הכנה
- מכינים ציפוי עוף: מערבבים בקערה בעזרת מטרפה ביצים, קמח ומלח. מוסיפים פילה עוף ומערבבים עד שכל הנתחים מצופים.
- מטגנים את העוף: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את חתיכות העוף עד שכל צדדיו זהובים. מניחים בצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מכינים רוטב: במחבת נפרדת מחממים את השמן ומטגנים מעט את הצ’ילי, השום והאננס.
- מוסיפים סויה, רוטב צ’ילי, דבש, מיץ לימון, וסוכר מערבבים ומרתיחים.
- בקערה נפרדת ממיסים את הקורנפלור עם 3 כפות מים ומוסיפים לרוטב. מערבבים עד הסמכה. ברגע שהרוטב סמיך וחם מוסיפים את פילה העוף המוזהב וממשיכים לבשל עד שהרוטב נדבק לכל צדדיו של העוף.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן