עוף בשזיפים בקלי קלות
מנת עוף בשזיפים שכל המשפחה תאהב, בעיקר בזכות רוטב השזיפים, שעושה אותה קצת מתוקה וקצת חמוצה ובעיקר מאוד טעימה. מתכון מנצח לארוחה משפחתית
מנת עוף בשזיפים שכל המשפחה תאהב, בעיקר בזכות רוטב השזיפים, שעושה אותה קצת מתוקה וקצת חמוצה ובעיקר מאוד טעימה. מתכון מנצח לארוחה משפחתית
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 563.6 קק״ל 3381.6 קק״לפחמימות 82.0 גרם 492.3 גרםשומן 6.4 גרם 38.5 גרםנתרן 258.6 מ״ג 1551.4 מ״גחלבון 39.2 גרם 235.1 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 11.0 גרםשומן רווי 1.6 גרם 9.6 גרםכולסטרול 128.7 מ״ג 771.9 מ״גסידן 37.7 מ״ג 226.4 מ״גברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 593.8 מ״ג 3562.6 מ״גאבץ 3.1 מ״ג 18.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות564
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 563.6 קק״ל 3381.6 קק״לפחמימות 82.0 גרם 492.3 גרםשומן 6.4 גרם 38.5 גרםנתרן 258.6 מ״ג 1551.4 מ״גחלבון 39.2 גרם 235.1 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 11.0 גרםשומן רווי 1.6 גרם 9.6 גרםכולסטרול 128.7 מ״ג 771.9 מ״גסידן 37.7 מ״ג 226.4 מ״גברזל 2.1 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 593.8 מ״ג 3562.6 מ״גאבץ 3.1 מ״ג 18.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 564 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 ירכי עוף עם עור בינוניות
-
6 כפות רוטב שזיפיםמזרח מערב
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
10 שזיפים מיובשים קטנים
-
3 בצלים בינוניים
-
1 ראש שום
-
10 תפוחי אדמה בינוניים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חותכים את הבצלים לרבעים ואת ראש השום לחצי (אין צורך לקלוף את השום).
- מערבבים בקערה קטנה רוטב שזיפים, סויה ופלפל שחור.
- מושחים את חלקי העוף במשרה השזיפים והסויה ומניחים בתבנית.
- מפזרים מסביב את הבצלים, תפוחי האדמה, השום והשזיפים ואופים בתנור החם 40 דקות או עד שהעוף זהוב.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חותכים את הבצלים לרבעים ואת ראש השום לחצי (אין צורך לקלוף את השום).
- מערבבים בקערה קטנה רוטב שזיפים, סויה ופלפל שחור.
- מושחים את חלקי העוף במשרה השזיפים והסויה ומניחים בתבנית.
- מפזרים מסביב את הבצלים, תפוחי האדמה, השום והשזיפים ואופים בתנור החם 40 דקות או עד שהעוף זהוב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן