אנשים של נוטלה? קבלו את זה! אוזני המן פריכות במילוי נוטלה
חג פורים אמנם בפתח, אבל מי אמר שאי אפשר ליהנות מאוזני המן משובחות כל השנה? קבלו מתכון לאוזני המן קלאסיות מבצק פריך פריך ובמילוי שכולם אוהבים
חג פורים אמנם בפתח, אבל מי אמר שאי אפשר ליהנות מאוזני המן משובחות כל השנה? קבלו מתכון לאוזני המן קלאסיות מבצק פריך פריך ובמילוי שכולם אוהבים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 225.1 קק״ל 4502.2 קק״לפחמימות 33.0 גרם 660.4 גרםשומן 11.2 גרם 224.1 גרםנתרן 12.5 מ״ג 249.2 מ״גחלבון 2.9 גרם 57.6 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.0 גרםשומן רווי 5.0 גרם 100.9 גרםכולסטרול 36.1 מ״ג 721.5 מ״גסידן 48.4 מ״ג 968.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 16.5 מ״גאשלגן 79.1 מ״ג 1582.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות225
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 225.1 קק״ל 4502.2 קק״לפחמימות 33.0 גרם 660.4 גרםשומן 11.2 גרם 224.1 גרםנתרן 12.5 מ״ג 249.2 מ״גחלבון 2.9 גרם 57.6 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.0 גרםשומן רווי 5.0 גרם 100.9 גרםכולסטרול 36.1 מ״ג 721.5 מ״גסידן 48.4 מ״ג 968.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 16.5 מ״גאשלגן 79.1 מ״ג 1582.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 225 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים את הסוכר, החמאה והחלמונים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. אם הוא יבש ופירורי מדי, מוסיפים את המים.
- מניילנים את הבצק ומקררים כ-20 דקות.
- מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים עיגולים בעזרת רינג או כוס, ושמים כחצי כפית ממרח (נוטלה או תמרים) במרכז כל עיגול.
- סוגרים את העיגול למשולש ומהדקים היטב את השוליים.
- מסדרים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקררים כ-20 דקות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את העוגיות כ-15 דקות עד להזהבה קלה.
- מצננים לגמרי. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים את הסוכר, החמאה והחלמונים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. אם הוא יבש ופירורי מדי, מוסיפים את המים.
- מניילנים את הבצק ומקררים כ-20 דקות.
- מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים עיגולים בעזרת רינג או כוס, ושמים כחצי כפית ממרח (נוטלה או תמרים) במרכז כל עיגול.
- סוגרים את העיגול למשולש ומהדקים היטב את השוליים.
- מסדרים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקררים כ-20 דקות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את העוגיות כ-15 דקות עד להזהבה קלה.
- מצננים לגמרי. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
אני מכינה את זה כל השנה .. הילדים שלי אוהבים רק את זה
כיף לקרוא, ורד!
אזני המן זה אזני המן.נוטלה,הרבהאנשים בה רגישים