את הלחמניות האלו חייבים להכין: לחמניות ממולאות בממרח קינדר של קרן אגם!
לחמניות אווריריות ורכות ממולאות בממרח קינדר שלא תצליחו להפסיק לזלול! תגידו יפה להתראות לסנדוויץ' עם שוקולד ותתכוננו להתמכר לגרסה המשודרגת של קרן אגם
לחמניות אווריריות ורכות ממולאות בממרח קינדר שלא תצליחו להפסיק לזלול! תגידו יפה להתראות לסנדוויץ' עם שוקולד ותתכוננו להתמכר לגרסה המשודרגת של קרן אגם
- קרן אגם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 371.2 קק״ל 4454.2 קק״לפחמימות 48.8 גרם 586.2 גרםשומן 15.5 גרם 186.5 גרםנתרן 1327.4 מ״ג 15929.3 מ״גחלבון 8.4 גרם 100.2 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.5 גרםשומן רווי 6.1 גרם 72.9 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 590.9 מ״גסידן 12.0 מ״ג 144.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 58.5 מ״ג 701.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 45 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות371
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 371.2 קק״ל 4454.2 קק״לפחמימות 48.8 גרם 586.2 גרםשומן 15.5 גרם 186.5 גרםנתרן 1327.4 מ״ג 15929.3 מ״גחלבון 8.4 גרם 100.2 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.5 גרםשומן רווי 6.1 גרם 72.9 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 590.9 מ״גסידן 12.0 מ״ג 144.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 58.5 מ״ג 701.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 371 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחמניות
-
3 1/2 כוסות קמח לבןאו 500 גרם
-
1 כף שמרים יבשים
-
1/3 כוס סוכר לבןאו 65 גרם
-
1 ביצה L
-
05 כפיות מלח דק
-
1/4 כוס שמן קנולהאו 50 גרם
-
200 מ"ל מים פושרים
מלית
-
1 כוס ממרח בהשראת קינדר דארק
ציפוי
-
1 ביצה Lביצה טרופה עם מעט מים
קישוט
-
1 חופן סוכר גבישי
אופן הכנה
- בקערת המיקסר מערבבים קמח ושמרים יבשים מפעילים את המיקסר ובמהירות איטית מוסיפים סוכר, ביצה, שמן ומלח.
- מוסיפים את המים באיטיות, ייתכן ולא תזדקקו לכל כמות המים שבמתכון, ולשים במשך 8-10 דקות עד לקבלת בצק גמיש וחלק הנפרד מדפנות הקערה.
- מעבירים את הבצק לקערה מעט משומנת, מגלגלים אותו בקערה שיצופה בשומן מכל הצדדים, מכסים בניילון נצמד ובמגבת ומניחים להתפחה כשעה וחצי עד שעתיים.
- מוציאים את האויר מהבצק, ומחלקים אותו ל-12 חלקים שווים. מרדדים כל עיגול בצק על משטח עבודה מקומח, מניחים כפית גדושה מהמלית באמצע ומורחים במרכז.
- מגלגלים לצורת לחמנייה ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
- מתפיחים את הלחמניות שוב לחצי שעה, ובינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מברישים את הלחמניות בביצה, מפזרים גבישי סוכר, ואופים כ-15-20 דקות עד שהלחמניות שחומות.
- הכי כייף לזלול חם חם מהתנור!
אופן הכנה
- בקערת המיקסר מערבבים קמח ושמרים יבשים מפעילים את המיקסר ובמהירות איטית מוסיפים סוכר, ביצה, שמן ומלח.
- מוסיפים את המים באיטיות, ייתכן ולא תזדקקו לכל כמות המים שבמתכון, ולשים במשך 8-10 דקות עד לקבלת בצק גמיש וחלק הנפרד מדפנות הקערה.
- מעבירים את הבצק לקערה מעט משומנת, מגלגלים אותו בקערה שיצופה בשומן מכל הצדדים, מכסים בניילון נצמד ובמגבת ומניחים להתפחה כשעה וחצי עד שעתיים.
- מוציאים את האויר מהבצק, ומחלקים אותו ל-12 חלקים שווים. מרדדים כל עיגול בצק על משטח עבודה מקומח, מניחים כפית גדושה מהמלית באמצע ומורחים במרכז.
- מגלגלים לצורת לחמנייה ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
- מתפיחים את הלחמניות שוב לחצי שעה, ובינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מברישים את הלחמניות בביצה, מפזרים גבישי סוכר, ואופים כ-15-20 דקות עד שהלחמניות שחומות.
- הכי כייף לזלול חם חם מהתנור!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
נראה מעולה. איפה המתכון למלית?
המלית היא ממרח בטעם קינדר, הוספנו למצרכים.