מתחשק לכם מזרח רחוק? הנה, הוא קרוב! צ’אי מסאלה הודי

צ'אי מסאלה הינו תערובת של עלי תה הודי בתוספת תבלינים יחד עם חלב חם שביחד יוצרים ניחוחות קסומים של שייעלו לכם זיכרונות מתוקים מהודו.
צ'אי מסאלה הינו תערובת של עלי תה הודי בתוספת תבלינים יחד עם חלב חם שביחד יוצרים ניחוחות קסומים של שייעלו לכם זיכרונות מתוקים מהודו.
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    222
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.1 קק״ל 222.1 קק״ל
    פחמימות 44.5 גרם 44.5 גרם
    שומן 4.0 גרם 4.0 גרם
    נתרן 61.6 מ״ג 61.6 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 6.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 2.3 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 10.8 מ״ג
    סידן 161.1 מ״ג 161.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 200.0 מ״ג 200.0 מ״ג
    אבץ 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    222
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.1 קק״ל 222.1 קק״ל
    פחמימות 44.5 גרם 44.5 גרם
    שומן 4.0 גרם 4.0 גרם
    נתרן 61.6 מ״ג 61.6 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 6.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 2.3 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 10.8 מ״ג
    סידן 161.1 מ״ג 161.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 200.0 מ״ג 200.0 מ״ג
    אבץ 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
משקאות
מערכת Foody
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר את המים עם התבלינים, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל על להבה נמוכה 45 דקות. רצוי להשאיר את הסיר ללא מכסה כדי שהטעמים יהיו יותר דומיננטיים במשקה (אפשר לכסות חלקית כך יתאדו פחות מים).
  2. מוסיפים את הסוכר, מערבבים וטועמים (מוסיפים עוד סוכר אם אוהבים).
  3. מסננים את הנוזל שבסיר לקנקן הגשה (לא חובה לסנן).
  4. מוזגים לכוסות הגשה ומוסיפים חלב חם לפי הטעם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתחשק לכם מזרח רחוק? הנה, הוא קרוב! צ’אי מסאלה הודי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    גלי

    מאוד מתוק. מתוק מדי. חוץ מזה, מצוין תודה

    Avatar
    יוסי זוהר

    נראה מעניין שווה לנסות ולטעום

      Avatar
      רינה יעקובוביץ

      אני מוסיפה פקעות שושנים לתה מאסלה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות