אימרולי חצ’פורי – מאפה גבינות גרוזיני

מאפה שמרים משגע מהמטבח הגרוזיני - אימרולי חצ'פורי שחום ופריך, ללא התפחה, במילוי עשיר של כמה סוגי גבינות. מכינים בקלי קלות לארוחת ערב קלילה
מאפה שמרים משגע מהמטבח הגרוזיני - אימרולי חצ'פורי שחום ופריך, ללא התפחה, במילוי עשיר של כמה סוגי גבינות. מכינים בקלי קלות לארוחת ערב קלילה
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1533
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1533.1 קק״ל 4599.3 קק״ל
    פחמימות 132.7 גרם 398.2 גרם
    שומן 82.2 גרם 246.5 גרם
    נתרן 4334.9 מ״ג 13004.6 מ״ג
    חלבון 63.3 גרם 189.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 48.7 גרם 146.2 גרם
    כולסטרול 283.2 מ״ג 849.7 מ״ג
    סידן 1193.2 מ״ג 3579.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 381.1 מ״ג 1143.4 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 21.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1533
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1533.1 קק״ל 4599.3 קק״ל
    פחמימות 132.7 גרם 398.2 גרם
    שומן 82.2 גרם 246.5 גרם
    נתרן 4334.9 מ״ג 13004.6 מ״ג
    חלבון 63.3 גרם 189.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 48.7 גרם 146.2 גרם
    כולסטרול 283.2 מ״ג 849.7 מ״ג
    סידן 1193.2 מ״ג 3579.6 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 381.1 מ״ג 1143.4 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 21.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
יונית צוקרמן
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

ציפוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל הרכיבים, פרט למלח, לפי הסדר ברשימה ומערבלים במשך 2 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 5 דקות עד שנוצר בצק רך וגמיש.
    מכסים במגבת ומתפיחים בטמפרטורת החדר במשך שעה ורבע.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו בחמאה. חותכים את המוצרלה לקוביות ומגרדים על פומפיה את המנצ’גו והקשקבל. טורפים את הביצה.
  3. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים (תלוי בגודל של החצ’פורי שאתם רוצים - אפשר לחלק גם ל-5), ומרדדים כל חתיכת בצק לעיגול.
  4. מניחים בכל כדור בצק מ-2 סוגי הגבינות וסוגרים לצורת שק סגור. משטחים את הבצק לצורת פיתה שטוחה. מניחים את החצ’פורי בתבנית, מברישים בביצה ומפזרים מעל את הקשקבל.
  5. אופים כ-25 דקות, או עד הזהבה. כשהחצ’פורי יוצאים מהתנור, מניחים מעל קוביית חמאה ומגישים חם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אימרולי חצ’פורי – מאפה גבינות גרוזיני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    רעות

    נראה מצויין! אפשר להמיר את החמאה במחמאה?

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה (: אפשר להחליף במחמאה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות