פיצה 4 גבינות עם ארטישוק ועגבניות שרי
רוצים להפתיע את המשפחה בארוחת ערב קלילה? מכינים פיצה 4 גבינות פשוטה להכנה עם רוטב עגבניות, ארבעה סוגי גבינות איכותיות, ארטישוק ועגבניות שרי
רוצים להפתיע את המשפחה בארוחת ערב קלילה? מכינים פיצה 4 גבינות פשוטה להכנה עם רוטב עגבניות, ארבעה סוגי גבינות איכותיות, ארטישוק ועגבניות שרי
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1151.2 קק״ל 3453.6 קק״לפחמימות 144.7 גרם 434.2 גרםשומן 46.6 גרם 139.9 גרםנתרן 4321.4 מ״ג 12964.1 מ״גחלבון 36.8 גרם 110.5 גרםסיבים תזונתיים 8.1 גרם 24.4 גרםשומן רווי 16.0 גרם 48.1 גרםכולסטרול 58.6 מ״ג 175.7 מ״גסידן 534.8 מ״ג 1604.5 מ״גברזל 4.1 מ״ג 12.3 מ״גאשלגן 640.5 מ״ג 1921.5 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 12.7 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות1151
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1151.2 קק״ל 3453.6 קק״לפחמימות 144.7 גרם 434.2 גרםשומן 46.6 גרם 139.9 גרםנתרן 4321.4 מ״ג 12964.1 מ״גחלבון 36.8 גרם 110.5 גרםסיבים תזונתיים 8.1 גרם 24.4 גרםשומן רווי 16.0 גרם 48.1 גרםכולסטרול 58.6 מ״ג 175.7 מ״גסידן 534.8 מ״ג 1604.5 מ״גברזל 4.1 מ״ג 12.3 מ״גאשלגן 640.5 מ״ג 1921.5 מ״גאבץ 4.2 מ״ג 12.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 1151 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב וטופינג
-
1 קופסה עגבניות מרוסקות
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית סוכר לבן
-
1 כף שמן זית
-
50 גרם גבינת צ’דר לבן
-
50 גרם גבינת גאודה עיזים
-
50 גרם גבינת מנצ’גו
-
50 גרם גבינה כחולה
תוספות
-
1 צנצנת ארטישוק בשימורים
-
6 עגבניות שרי בינוניים
-
8 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- שמים את הקמח, הסוכר, השמרים, המים והשמן בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים עד היווצרות בצק, בערך 3-4 דקות. מוסיפים את המלח ולשים 10 דקות על מנת שהגלוטן יתפתח היטב. מוציאים את הבצק ומחלקים ל-3 כדורים.
- בעזרת ידיים משומנות עוטפים את כדורי הבצק בשמן הזית. מניילנים ומתפיחים שעה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה את כל רכיבי הרוטב.
- מגרדים את הגבינות בפומפייה. חוצים את עגבניות השרי.
- מרדדים כל כדור למלבן/עיגול. מורחים שכבה נדיבה של הרוטב על הבצק. מכניסים לתנור לחצי אפייה, בערך ל-10 דקות.
- מוציאים, מפזרים מעל את הגבינות והתוספות ומחזירים לאפייה עד שהפיצה זהובה בצדדים, והגבינות נמסו.
אופן הכנה
- שמים את הקמח, הסוכר, השמרים, המים והשמן בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים עד היווצרות בצק, בערך 3-4 דקות. מוסיפים את המלח ולשים 10 דקות על מנת שהגלוטן יתפתח היטב. מוציאים את הבצק ומחלקים ל-3 כדורים.
- בעזרת ידיים משומנות עוטפים את כדורי הבצק בשמן הזית. מניילנים ומתפיחים שעה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה את כל רכיבי הרוטב.
- מגרדים את הגבינות בפומפייה. חוצים את עגבניות השרי.
- מרדדים כל כדור למלבן/עיגול. מורחים שכבה נדיבה של הרוטב על הבצק. מכניסים לתנור לחצי אפייה, בערך ל-10 דקות.
- מוציאים, מפזרים מעל את הגבינות והתוספות ומחזירים לאפייה עד שהפיצה זהובה בצדדים, והגבינות נמסו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן