מרק פטריות טבעוני בצ’יק של עז תלם
עז תלם מחמם לכם את החורף ומכין מרק פטריות טבעוני משגע. מסמיכים את המרק בעזרת קרם קוקוס ונהנים ממרק עשיר ובריא בלי הרבה כלים ובלגן
עז תלם מחמם לכם את החורף ומכין מרק פטריות טבעוני משגע. מסמיכים את המרק בעזרת קרם קוקוס ונהנים ממרק עשיר ובריא בלי הרבה כלים ובלגן
- עז תלם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 340.4 קק״ל 1701.8 קק״לפחמימות 16.0 גרם 80.1 גרםשומן 28.9 גרם 144.5 גרםנתרן 690.2 מ״ג 3450.8 מ״גחלבון 4.9 גרם 24.6 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 11.0 גרםשומן רווי 27.5 גרם 137.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.6 מ״ג 177.9 מ״גברזל 4.0 מ״ג 20.2 מ״גאשלגן 397.8 מ״ג 1989.0 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 9.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות340
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 340.4 קק״ל 1701.8 קק״לפחמימות 16.0 גרם 80.1 גרםשומן 28.9 גרם 144.5 גרםנתרן 690.2 מ״ג 3450.8 מ״גחלבון 4.9 גרם 24.6 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 11.0 גרםשומן רווי 27.5 גרם 137.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.6 מ״ג 177.9 מ״גברזל 4.0 מ״ג 20.2 מ״גאשלגן 397.8 מ״ג 1989.0 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 9.4 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 340 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
1 חופן פטריות שיטאקה מיובשות
-
50 גרם שמן קוקוס
-
1 כרישה בינונית
-
2 קופסאות פטריות שמפיניון
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 3/4כוסות או 400 מ"ל קרם קוקוס
הגשה
-
1 גבעול בצל ירוקקצוץ
אופן הכנה
- בעזרת הידיים שוברים את הפטריות המיובשות. מעבירים לקערה. יוצקים 2 כוסות מים רותחים מעל הפטריות ומשרים 20 דקות. מסננים.
- חותכים את הכרשה לפרוסות דקות. קוצצים את הבצל הירוק.
- מכניסים את הפטריות המסוננות, שמן הקוקוס, הכרשה, פטריות השמפיניון, הסויה, המלח והפלפל לקנקן הבלנדר.
- בוחרים בתכנית SAUTE צריבה.
- מוסיפים את קרם הקוקוס. בוחרים בתוכנית SOUP SMOOTH (מרק במרקם חלק).
- מוזגים לקערות ההגשה, ומפזרים בצל ירוק מעל כל קערית.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- בעזרת הידיים שוברים את הפטריות המיובשות. מעבירים לקערה. יוצקים 2 כוסות מים רותחים מעל הפטריות ומשרים 20 דקות. מסננים.
- חותכים את הכרשה לפרוסות דקות. קוצצים את הבצל הירוק.
- מכניסים את הפטריות המסוננות, שמן הקוקוס, הכרשה, פטריות השמפיניון, הסויה, המלח והפלפל לקנקן הבלנדר.
- בוחרים בתכנית SAUTE צריבה.
- מוסיפים את קרם הקוקוס. בוחרים בתוכנית SOUP SMOOTH (מרק במרקם חלק).
- מוזגים לקערות ההגשה, ומפזרים בצל ירוק מעל כל קערית.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
המרק יצא נהדר:))
איזה כיף! כל הכבוד!!!