ארוחה מאוזנת ומהירה – פרגיות עם בטטה ברוטב סויה ודבש
מתכון מצוין לארוחת צהריים או ערב מאוזנת וטעימה - פרגיות במרינדה נהדרת של סויה ודבש בתוספת בטטות מתקתקות, והכל בהכנה פשוטה ומהירה במכשיר אחד וללא צורך בתנור
מתכון מצוין לארוחת צהריים או ערב מאוזנת וטעימה - פרגיות במרינדה נהדרת של סויה ודבש בתוספת בטטות מתקתקות, והכל בהכנה פשוטה ומהירה במכשיר אחד וללא צורך בתנור
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 81.9 קק״ל 491.6 קק״לפחמימות 17.7 גרם 106.3 גרםשומן 0.9 גרם 5.5 גרםנתרן 389.5 מ״ג 2336.7 מ״גחלבון 1.0 גרם 5.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.4 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.8 מ״ג 64.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 100.3 מ״ג 601.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות82
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 81.9 קק״ל 491.6 קק״לפחמימות 17.7 גרם 106.3 גרםשומן 0.9 גרם 5.5 גרםנתרן 389.5 מ״ג 2336.7 מ״גחלבון 1.0 גרם 5.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.4 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.8 מ״ג 64.9 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 100.3 מ״ג 601.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 82 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פרגית
-
6 פילה סטייק פרגית
-
1 שן שוםכתושה
-
4 כפות דבש
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הפרגיות: מערבבים את הסויה עם הדבש, השום הכתוש והמלח.
- מורחים על כל פרגית את תערובת הדבש והסויה ומפעילים את מכשיר הנינג’ה פודי על תוכנית גריל HIGH.
- כאשר המכשיר חם מניחים את פרוסות הפרגית על פלטת הגריל ולוחצים מעט לקבלת פסי צריבה. מבשלים 7-10 דקות מכל צד.
- מורחים על פרוסות הפרגית מעט מהמרינדה שנותרה תוך כדי בישול.
- מכינים את הבטטות: מחוררים את הבטטות בעזרת מזלג בשני צדדיהן, חורצים פס עם סכין לאורך כל בטטה, מכניסים למכשיר הנינג’ה פודי אחרי חימום בתוכנית BAKE ל-200 מעלות ואופים 30-35 דקות.
אופן הכנה
- מכינים את הפרגיות: מערבבים את הסויה עם הדבש, השום הכתוש והמלח.
- מורחים על כל פרגית את תערובת הדבש והסויה ומפעילים את מכשיר הנינג’ה פודי על תוכנית גריל HIGH.
- כאשר המכשיר חם מניחים את פרוסות הפרגית על פלטת הגריל ולוחצים מעט לקבלת פסי צריבה. מבשלים 7-10 דקות מכל צד.
- מורחים על פרוסות הפרגית מעט מהמרינדה שנותרה תוך כדי בישול.
- מכינים את הבטטות: מחוררים את הבטטות בעזרת מזלג בשני צדדיהן, חורצים פס עם סכין לאורך כל בטטה, מכניסים למכשיר הנינג’ה פודי אחרי חימום בתוכנית BAKE ל-200 מעלות ואופים 30-35 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן