קיבוץ גלויות: פלאפל דגים עם צזיקי רענן
קבלו מתכון לפלאפל עם טוויסט הכי כיפי שיש - פלאפל דגים עם צזיקי מרענן, מנה קלה ומהירה להכנה מלאה בטעמים והכי קראנצ'ית שאכלתם לאחרונה
קבלו מתכון לפלאפל עם טוויסט הכי כיפי שיש - פלאפל דגים עם צזיקי מרענן, מנה קלה ומהירה להכנה מלאה בטעמים והכי קראנצ'ית שאכלתם לאחרונה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 54.3 קק״ל 1357.3 קק״לפחמימות 5.6 גרם 139.0 גרםשומן 1.8 גרם 45.3 גרםנתרן 279.0 מ״ג 6975.8 מ״גחלבון 4.0 גרם 100.8 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 38.4 גרםשומן רווי 0.4 גרם 10.6 גרםכולסטרול 6.3 מ״ג 156.3 מ״גסידן 23.5 מ״ג 586.6 מ״גברזל 0.7 מ״ג 18.5 מ״גאשלגן 143.4 מ״ג 3585.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 9.7 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות54
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 54.3 קק״ל 1357.3 קק״לפחמימות 5.6 גרם 139.0 גרםשומן 1.8 גרם 45.3 גרםנתרן 279.0 מ״ג 6975.8 מ״גחלבון 4.0 גרם 100.8 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 38.4 גרםשומן רווי 0.4 גרם 10.6 גרםכולסטרול 6.3 מ״ג 156.3 מ״גסידן 23.5 מ״ג 586.6 מ״גברזל 0.7 מ״ג 18.5 מ״גאשלגן 143.4 מ״ג 3585.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 9.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 54 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם דג לבןנקי מעור ועצמות.
-
200 גרם גרגירי חומוס מבושלים(גם משימורים עובד מעולה רק מוסנן היטב מנוזלים)
-
1/2 צרור כוסברה
-
1/2 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
1/4 בצל בינוני
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
2 כפיות מלח דק
-
1 כפית כמון טחון
-
1 כפית זרעי כוסברהטחונים
-
לטיגון
צזיקי
-
1 גביע יוגורט יווני 7%
-
1 מלפפון ירוק בינונימגורד
-
1/4 כוס נענעעלים קצוצים דק
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- מחממים סיר שמן לטיגון ל-180 מעלות (אם אין לכם אפשרות למדוד את חום השמן, הכוונה היא שהשמן יהיה מאוד חם ולא בערך).
- טוחנים את כל המרכיבים של הפלאפל במעבד מזון למרקם כמעט חלק.
- מכדררים כדורים בגודל הרצוי (עדיף לא גדולים מידי).
- מטגנים עד שהפלאפל מקבל צבע חום יפה מכל הכיוונים ומוציאים לנייר סופג.
- בזמן שהפלאפל מטגן לו מכינים את הצזיקי: מערבבים את כל מצרכי הצזיקי יחד לתערובת אחידה.
- בתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים סיר שמן לטיגון ל-180 מעלות (אם אין לכם אפשרות למדוד את חום השמן, הכוונה היא שהשמן יהיה מאוד חם ולא בערך).
- טוחנים את כל המרכיבים של הפלאפל במעבד מזון למרקם כמעט חלק.
- מכדררים כדורים בגודל הרצוי (עדיף לא גדולים מידי).
- מטגנים עד שהפלאפל מקבל צבע חום יפה מכל הכיוונים ומוציאים לנייר סופג.
- בזמן שהפלאפל מטגן לו מכינים את הצזיקי: מערבבים את כל מצרכי הצזיקי יחד לתערובת אחידה.
- בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן