פלפלים מתוקים וחריפים ממולאים דגים
קטנים וחריפים שיעשו לכם חגיגה בפה - מתכון לפלפלים ממולאים בדגים ברוטב עגבניות עשיר, כמה דקות בתנור ויש לכם את מנה טעימה ועוקצנית
קטנים וחריפים שיעשו לכם חגיגה בפה - מתכון לפלפלים ממולאים בדגים ברוטב עגבניות עשיר, כמה דקות בתנור ויש לכם את מנה טעימה ועוקצנית
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 118.4 קק״ל 946.9 קק״לפחמימות 8.8 גרם 70.7 גרםשומן 1.1 גרם 8.4 גרםנתרן 1193.2 מ״ג 9545.9 מ״גחלבון 17.1 גרם 136.7 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.9 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.1 גרםכולסטרול 37.6 מ״ג 301.0 מ״גסידן 36.1 מ״ג 288.4 מ״גברזל 1.7 מ״ג 13.7 מ״גאשלגן 677.2 מ״ג 5417.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות118
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 118.4 קק״ל 946.9 קק״לפחמימות 8.8 גרם 70.7 גרםשומן 1.1 גרם 8.4 גרםנתרן 1193.2 מ״ג 9545.9 מ״גחלבון 17.1 גרם 136.7 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.9 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.1 גרםכולסטרול 37.6 מ״ג 301.0 מ״גסידן 36.1 מ״ג 288.4 מ״גברזל 1.7 מ״ג 13.7 מ״גאשלגן 677.2 מ״ג 5417.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 118 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג דג לבןנקי מעור ועצמות
-
5 פלפל שושקה בינונייםטרי
-
3 פלפלי צ'ילי ירוקים בינוניים
-
1 בצל בינוני
-
1/4 צרור כוסברה
-
2 כפיות מלח דק
-
1 1/2 כפיות כמון טחון
-
1 כפית גדושה זעתר
-
100 גרם רסק עגבניות
-
1 כף אבקת מרק עוף
-
2 1/2 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- במעבד מזון טוחנים את הדג, הבצל, הכוסברה, מלח וזעתר, טוחנים עד לקבלת משחה כמעט חלקה.
- את הפלפלים החריפים והמתוקים חוצים לאורך ומנקים טוב מזרעים.
- בעזרת שק זילוף ממלאים את משחת הדגים בתוך הפלפלים ובעזרת יד לחה משטחים ומוודאים שהפלפלים מלאים ומהודקים היטב.
- בקלחת חמה מטגנים מעט את הכמון ואבקת המרק יחד עם רסק העגבניות.
- מוסיפים לרסק והתבלינים מים חמים ומביאים לרתיחה.
- בסיר רחב שמתאים לתנור צורבים את הפלפלים בצד של הדג עד לקבלת צבע שחום מעט.
- מסדרים את הפלפלים עם הצד של הדג כלפי מעלה ומוזגים מעל את רוטב העגבניות עד לחצי מגובה הפלפלים.
- מכניסים את הסיר פתוח לתנור ונותנים לממולאים להיאפות כ-20 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- במעבד מזון טוחנים את הדג, הבצל, הכוסברה, מלח וזעתר, טוחנים עד לקבלת משחה כמעט חלקה.
- את הפלפלים החריפים והמתוקים חוצים לאורך ומנקים טוב מזרעים.
- בעזרת שק זילוף ממלאים את משחת הדגים בתוך הפלפלים ובעזרת יד לחה משטחים ומוודאים שהפלפלים מלאים ומהודקים היטב.
- בקלחת חמה מטגנים מעט את הכמון ואבקת המרק יחד עם רסק העגבניות.
- מוסיפים לרסק והתבלינים מים חמים ומביאים לרתיחה.
- בסיר רחב שמתאים לתנור צורבים את הפלפלים בצד של הדג עד לקבלת צבע שחום מעט.
- מסדרים את הפלפלים עם הצד של הדג כלפי מעלה ומוזגים מעל את רוטב העגבניות עד לחצי מגובה הפלפלים.
- מכניסים את הסיר פתוח לתנור ונותנים לממולאים להיאפות כ-20 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן