פסטה של דניאל עמית ב-6 דקות הכנה
ושוב דניאל עמית מפציצה עם מתכון מדהים לפסטה מושלמת. הפעם ב-6 דקות בלבד! כן, 6 דקות ויש לכם פסטה מפנקת לארוחת צהריים או ערב ואפילו כזו שתשאיר רושם על האורחים
ושוב דניאל עמית מפציצה עם מתכון מדהים לפסטה מושלמת. הפעם ב-6 דקות בלבד! כן, 6 דקות ויש לכם פסטה מפנקת לארוחת צהריים או ערב ואפילו כזו שתשאיר רושם על האורחים
- דניאל עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 604.7 קק״ל 2418.8 קק״לפחמימות 103.6 גרם 414.3 גרםשומן 8.5 גרם 33.9 גרםנתרן 844.6 מ״ג 3378.3 מ״גחלבון 6.7 גרם 26.9 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 34.2 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 124.3 מ״ג 497.3 מ״גברזל 4.3 מ״ג 17.2 מ״גאשלגן 942.4 מ״ג 3769.4 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 6 דק׳כולל 6 דק׳
-
קלוריות605
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 604.7 קק״ל 2418.8 קק״לפחמימות 103.6 גרם 414.3 גרםשומן 8.5 גרם 33.9 גרםנתרן 844.6 מ״ג 3378.3 מ״גחלבון 6.7 גרם 26.9 גרםסיבים תזונתיים 8.5 גרם 34.2 גרםשומן רווי 1.5 גרם 6.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 124.3 מ״ג 497.3 מ״גברזל 4.3 מ״ג 17.2 מ״גאשלגן 942.4 מ״ג 3769.4 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״גסגור
עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 6 דק׳ | זמן כולל 6 דק׳ | קלוריות 605 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה פטוצ’יני500 גרם פסטה
-
4 שיני שוםפרוסות
-
1 קישוא בינוניפרוס דק
-
1 חבילה עגבניות שריחצויות
-
1 חבילה עלי תרד
-
1 כפית מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
3 כפות שמן זית
-
עד לכיסוי
הגשה
-
מגורדת
אופן הכנה
- מניחים את כל המרכיבים בסיר הקרמי של נינג’ה פודי.
- מכסים במים פושרים עד קו הפסטה (זהירות לא לשים יותר מדי מים כי גם העגבניות שרי מגירות נוזלים).
- סוגרים את המכסה ובוחרים בתכנית “סיר לחץ” למשך כ-6 דקות, לאחר 6 דקות משחררים את שסתום הלחץ.
- לפני ההגשה מפזרים פרמזן בנדיבות ומגישים!
אופן הכנה
- מניחים את כל המרכיבים בסיר הקרמי של נינג’ה פודי.
- מכסים במים פושרים עד קו הפסטה (זהירות לא לשים יותר מדי מים כי גם העגבניות שרי מגירות נוזלים).
- סוגרים את המכסה ובוחרים בתכנית “סיר לחץ” למשך כ-6 דקות, לאחר 6 דקות משחררים את שסתום הלחץ.
- לפני ההגשה מפזרים פרמזן בנדיבות ומגישים!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (17)
אחרי 6 דקות פתיחת השסתום יצרה כ”כ הרבה לחץ שאדים ומים יצאו מהשסתום בלי הכרה. הפסטה היתה במרקם של כמעט ריבה. והייתי צריך להוציא כמעט צנצנת של רוטב ואז לנסות להמשיך את המתכון בטיגןם במחבת כדי לאדות חלק מהמים. פסטה לא מכינים בביסר לחץ כנראה.
היי ניר, אתה מתאר תהליך שלא אמור לקרות, קשה לדעת למה זה הגיע לידי כך
קטגוריות
- אוכל איטלקי
- אוכל שילדים יטרפו
- ארוחה זוגית
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת לילה
- ארוחת ערב משפחתית
- ארוחת שישי בערב
- מנות עיקריות
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני שבועות
- נינג'ה בעשר דקות
- נינג'ה סמארט-ליד
- עולם ה- NINJA
- פסטה
- צמחוני וטבעוני
- תבשילים ביתיים
- תוספות