פסטה פטוצ’יני

פטוצ'יני כבדים2

פטוצ’יני עם כבדי עוף ופטריות ברוטב סויה מופלא במיוחד

קובי אדרי מפציץ עם מתכון מושלם של פסטה פטוצ'יני עם כבדי עוף צרובים ופטריות ברוטב ג'ינג'ר, שום וסויה - מנה ברמה של מסעדה!
פטוציני זוקיני2

פטוצ’יני זוקיני מוקרם לארוחה משפחתית מושלמת

הכוכב של הפרסומת של יטבתה! פטוציני זוקיני יפהפה ברוטב לבן ירקרק, מוקרם בשמנת עם נגיעות גרידת לימון. מנה נפלאה לארוחה משפחתית מהנה ומשביעה!
פסטה ברוטב שמנת סלק3

פסטה ברוטב שמנת סלק בצבע מהפנט!

מנה ורודה ומשגעת שנראית מעולם אחר: פסטה ברוטב שמנת סלק, טעימה ויפה ברמות אחרות, עם גוון מתקתק ועיטור שקדים. אי אפשר לעמוד בפניה!
פסטה איטלקית עם 4 סוגי פטריות

ישראל אהרוני מגיש: פסטה איטלקית עם 4 סוגי פטריות

ליבי במזרח ואנוכי בסוף מערב? לא אצל השף ישראל אהרוני! שילוב של מזרח ומערב, איטלקי ואסייתי, שיוצרים יחד פסטה איטלקית משגעת עם 4 סוגי פטריות
פסטה עם עוף וחלב קוקוס. צילום: הילה סער

ארוחה מושלמת! פסטה עם עוף וקרם קוקוס

הילה סער מכינה מנה מנחמת שתשמחו לאכול בסוף היום - פסטה או נודלס עם חזה עוף, ברוטב קרם קוקוס קרמי מושלם עם שום, עלי תרד ועגבניות מיובשות מתקתקות
פסטה של דניאל עמית. צילום: דניאל עמית

פסטה של דניאל עמית ב-6 דקות הכנה

ושוב דניאל עמית מפציצה עם מתכון מדהים לפסטה מושלמת. הפעם ב-6 דקות בלבד! כן, 6 דקות ויש לכם פסטה מפנקת לארוחת צהריים או ערב ואפילו כזו שתשאיר רושם על האורחים
עוף עם חומוס וכרוב איטלקי. צילום: אסי רוז

עוף עם חומוס וכרוב איטלקי בקיצור… הכי טוב!

אסי רוז בגעגועים לאיטליה מכינה מתכון של עוף עם חומוס וכרוב שלמדה בטיול בדרום איטליה מאישה מופלאה בשם נונה מריה, הריחות והטעמים יקחו גם אותכם חזרה לארץ המגף
אטריות ברוטב סויה ונבטים

כמו בסין – אטריות ברוטב סויה ונבטים של ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני מכין מנה מקסימה בניחוח אסיאתי: אטריות ברוטב סויה ונבטים. מנה פיקנטית וטעימה שתהיה תוספת מושלמת לצד עוף או דג

מוקפץ אטריות עם פטריות של אהרוני

יש לכם חשק לאוכל אסייתי ואין לכם זמן לעמוד שעות במטבח? אהרוני מלמד אתכם להכין מוקפץ אטריות עם פטריות ברוטב סויה שמכינים ב-10 דקות
פסטה עם קישואים, ארטישוק ולימון. צילום-ינאי-מנחם-3
4:55

פסטה עם קישואים, ארטישוק ולימון

איך מכינים ארוחת צהריים מאוזנת וטעימה ב-20 דקות? ישראל אהרוני מכין פסטה עם קישואים, ארטישוק ולימון שכולם אוהבים. אל תשכחו להוסיף קצת מוצרלה מעל