זאת מנה ליום שישי! רוסטביף אנטריקוט צלוי בגריל עם בטטות
אמיר דן מכין רוסטביף עסיסי מנתח אנטריקוט שלם, צלוי בתנור ומתובל בתימין, רוזמרין, שום, סילאן ואיולי חזרת. מנה נהדרת לכל המשפחה
אמיר דן מכין רוסטביף עסיסי מנתח אנטריקוט שלם, צלוי בתנור ומתובל בתימין, רוזמרין, שום, סילאן ואיולי חזרת. מנה נהדרת לכל המשפחה
- יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 777.8 קק״ל 4666.8 קק״לפחמימות 16.0 גרם 96.1 גרםשומן 58.4 גרם 350.4 גרםנתרן 1187.6 מ״ג 7125.6 מ״גחלבון 63.2 גרם 379.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 29.1 גרם 174.4 גרםכולסטרול 246.7 מ״ג 1480.0 מ״גסידן 65.6 מ״ג 393.5 מ״גברזל 6.5 מ״ג 39.3 מ״גאשלגן 952.1 מ״ג 5712.8 מ״גאבץ 11.3 מ״ג 68.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות778
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 777.8 קק״ל 4666.8 קק״לפחמימות 16.0 גרם 96.1 גרםשומן 58.4 גרם 350.4 גרםנתרן 1187.6 מ״ג 7125.6 מ״גחלבון 63.2 גרם 379.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרםשומן רווי 29.1 גרם 174.4 גרםכולסטרול 246.7 מ״ג 1480.0 מ״גסידן 65.6 מ״ג 393.5 מ״גברזל 6.5 מ״ג 39.3 מ״גאשלגן 952.1 מ״ג 5712.8 מ״גאבץ 11.3 מ״ג 68.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 778 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 ק"ג אנטריקוטנתח שלם
-
1 גבעול טימין טרי
-
1 גבעול רוזמרין
-
6 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כף שוםכתושה
-
3 כפות סילאן
-
3 כפות איולי חזרת
אופן הכנה
- מפזרים על נתח הבשר את כל המצרכים עם שמן זית ומעסים את הבשר היטב כמה דקות.
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מרפדים תבנית תנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי, מעבירים את הנתח על גבי נייר האפייה וצולים 20 דקות.
- אחרי 20 דקות מורידים את חום התנור לחום של 165 מעלות לעוד 25 דקות.
- מוציאים מהתנור, פורסים ומגשים לצד בטטות צלויות.
אופן הכנה
- מפזרים על נתח הבשר את כל המצרכים עם שמן זית ומעסים את הבשר היטב כמה דקות.
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
- מרפדים תבנית תנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי, מעבירים את הנתח על גבי נייר האפייה וצולים 20 דקות.
- אחרי 20 דקות מורידים את חום התנור לחום של 165 מעלות לעוד 25 דקות.
- מוציאים מהתנור, פורסים ומגשים לצד בטטות צלויות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (15)
כמה קריטי האיולי חזרת או החרדל במקומו והאם אפשר עלים מיובשים של רוזמרין ותימין במקום הטריים?
היי תמר, כחלק ממה שמורחים על הנתח זה חשוב. לגבי עלים מיובשים, הם עלולים להישרף בתנור, לכן עדיף עלים טריים. אבל זה לא חובה.