לכבוד יום הצ’יפס הבינלאומי: מצעד הצ’יפסים האפויים!

יום הצ'יפס הבינלאומי לא חייב להיות מלווה בשלל קלוריות עתירות שומן! אפשר גם להסתפק (וממש לא מתוך התפשרות) בצ'יפס אפוי, בריא מאוד, קריספי כמו וטעים בטירוף. גם אתם וגם הילדים יכולים לחגוג כמו שצריך וללא רגשות אשם

והנה עוד יום בינלאומי מוצדק למדי!

יום הצ’יפס הבינלאומי, הוא באמת סיבה למסיבה, כי אין פעם שהמאכל הקריספי, המטוגן והטעים הזה לא בא לנו בטוב. אתם זוכרים מתי הייתה הפעם הראשונה שאכלתם בה צ’יפס? כי אנחנו כן.

ילדות קטנות, בבריכה של המושב, הולכות לקיוסק של קלאודיה שכבר אחרי כמה צעדים יכול להריח את ריח השמן הנישא באוויר, מבחינתנו זה היה הריח הכי טוב בעולם שבישר על השילוש הקדוש! חופש-בריכה-צ’יפס!

הצ’יפס היה מגיע רותח עם קטשופ כזה מתוק וזול בטעם של ספק ריבה, ואם אימא הייתה מרשה גם היינו קונות נקנקייה בלחמנייה או טוסט גבינה צהובה.

נחזור לצ’יפס, עם השנים הבנו שמה לעשות, אי אפשר כבר להתפרע על צ’יפס כל פעם שאנחנו חושקות בכך ולכן, לכבוד אותם אלו שחושקים בצ’יפס, אוהבים אותו בכל ליבם, מדמיינים את טעם השמן בפה וחושבים כבר על הפעם הבאה שזה יקרה, הכנו לכם אסופת מתכונים של לגזור ולשמור של מלא מתכוני צ’יפס - אפויים!

 

אז נתחיל מהבטטה חביבת הקהל, מתוקה, אהובה ו… אפויה! צ’יפס בטטה חלומי שגם הילדים ישמחו לקבל!

צ’יפס בטטה מושלם – קריספי, מתובל ו… אפוי!
צ'יפס בטטה אפוי ומושלם שמוציא את מתיקות הבטטות לצד חריפות הצ'ילי. צ'יפס בטטות אפוי וטבעוני יכול להיות חטיף או תוספת נפלאה לצד עוף, דג, סטייק או סלט
שמרו

 

טוב, זה גאוני! צ’יפס מקליפות, כי אוכל לא זורקים. ואחרי שתטעמו אותו תבינו שזה הדבר האמיתי!

צ'יפס מקליפות של ירקות (shutterstock)
הכי גאוני ביקום! צ’יפס קליפות ממכר!
נשארו לכם קליפות של ירקות ממרק שהכנתם או תבשיל מהביל? הנה מתכון מושלם שמכינים ברבע שעה והכי כיף שבעולם לנשנש מול הטלויזיה
שמרו

 

ואם כבר בריא, אז בריא פעמיים! צ’יפס אפוי מזוקיני של רחלי קרוט

צ’יפס זוקיני אפוי
צ’יפס זוקיני אפוי של רחלי קרוט, כי כמה אפשר לטגן?!
צ׳יפס אפוי כבר כולם מכירים, אבל צ’יפס זוקיני אפוי עדיין לא טעמתם! רחלי קרוט מלמדת איך להכין צ׳יפס רך מבפנים ופריך מבחוץ עם מינימום שמן
שמרו

 

שומרים אמונים לתפוחי האדמה? קבלו מתכון לצ’יפס בתנור, עם הסוד שהופך אותו לקריספי במיוחד!

צ'יפס בתנור הכי קריספי בעולם. צילום: אסי רוז
צ’יפס בתנור הכי קריספי ביקום!
3 מצרכים פשוטים ויש לכם את הצ'יפס הכי קריספי ביקום! הצ'יפס קל להכנה, סופר מפנק והבונוס? תנור עושה עבורכם את כל העבודה
שמרו

 

עוד מתכון אפוי ומושלם לצ’יפס קריספי מתפוחי אדמה מתובל ברוזמרין ושום

צ'יפס מתובל עם רוזמרין ושום
בא לכם לנשנש? גם לנו! אז… צ’יפס מתובל עם רוזמרין ושום
לא עוד צ'יפס ספוג בשמן ומשעמם, תתכוננו לשדרוג שאתם הולכים להתמכר אליו: צ'יפס מתובל עם רוזמרין ושום. אחרי שמכינים פעם אחת, אי אפשר לחזור לאכול צ'יפס רגיל
שמרו

 

לסיום סיומת, מתכון של עז תלם לצ’יפס בטטה דק-דק ב-5 דקות בלבד, בלי טיגונים ובלי לכלוכים!

צ'יפס בטטה דקיקים
יאמי: צ’יפס בטטה דקיק שילדים ממש אוהבים
איך מכינים צ'יפס ב-5 דקות, בלי טיגונים ובלגן? פשוט מתקתקים צ'יפס בטטה דקיק, אפוי בתנור, במינימום שמן ומקסימום טעם
שמרו

קטגוריות

תגיות

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    ברנרדו גרינברג

    מאד מרוצה מהכתבות מתכונים שלכם .תודה רבה אני אמשיך להפיץ את האתר למקובי.

      Avatar
      מערכת Foody

      משמח מאוד לקרוא, ברנרדו, תודה רבה!

    Avatar
    עמית שפיצר

    אהבת חיי ציפס❤️❤️❤️