תנו בקולולוש: עוגיות מרוקאיות!
העוגיות המרוקאיות הקלאסיות והאהובות בהכנה פשוטה ומהירה. עוגיות פריכות ונימוחות עם שבבי קוקוס שהכי כייף לאכול בסיום הארוחה ליד התה או הקפה
העוגיות המרוקאיות הקלאסיות והאהובות בהכנה פשוטה ומהירה. עוגיות פריכות ונימוחות עם שבבי קוקוס שהכי כייף לאכול בסיום הארוחה ליד התה או הקפה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 340.7 קק״ל 4087.9 קק״לפחמימות 40.6 גרם 486.8 גרםשומן 17.2 גרם 206.4 גרםנתרן 46.2 מ״ג 554.2 מ״גחלבון 5.6 גרם 66.7 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 17.8 גרםשומן רווי 8.0 גרם 95.8 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״גסידן 26.3 מ״ג 315.0 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 70.0 מ״ג 839.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 6.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות341
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 340.7 קק״ל 4087.9 קק״לפחמימות 40.6 גרם 486.8 גרםשומן 17.2 גרם 206.4 גרםנתרן 46.2 מ״ג 554.2 מ״גחלבון 5.6 גרם 66.7 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 17.8 גרםשומן רווי 8.0 גרם 95.8 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״גסידן 26.3 מ״ג 315.0 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 70.0 מ״ג 839.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 6.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 341 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם בלובנד – ללא תוספת מלחבטמפרטורת החדר
-
150 גרם סוכר לבן3/4 כוס
-
1 שקית סוכר וניל
-
2 ביצים L
-
3/4 כוס שבבי קוקוס
-
1 כפית קליפת לימוןאו גרידת תפוז, אופציונלי
-
430 גרם קמח לבןשלוש כוסות ועוד כף
-
10 גרם אבקת אפייהשקית אחת
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הבלובנד, הסוכר וסוכר הווניל ומערבלים כ-5 דקות. מידי פעם עוצרים את המיקסר ומורידים את התערובת מדפנות הקערה עם מרית.
- מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, וממשיכים לערבל.
- מוסיפים את הקוקוס והגרידה וממשיכים לערבל.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לערבל עוד קצת, רק עד לקבלת בצק אחיד, רך ומעט דביק. אם הוא דביק מדי, מוסיפים עוד קצת קמח. מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח בטמפרטורת החדר כ-20 דקות.
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- יוצרים עוגיות באורך רצוי בעזרת מכונה (במקרה הצורך מוסיפים עוד קצת קמח) או בעזרת שקית זילוף, ומסדרים על גבי התבנית.
- אופים כ-20-25 דקות, או עד שהעוגיות פריכות וזהובות.
- מצננים ומגישים. שומרים בצנצנת אטומה.
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הבלובנד, הסוכר וסוכר הווניל ומערבלים כ-5 דקות. מידי פעם עוצרים את המיקסר ומורידים את התערובת מדפנות הקערה עם מרית.
- מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, וממשיכים לערבל.
- מוסיפים את הקוקוס והגרידה וממשיכים לערבל.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לערבל עוד קצת, רק עד לקבלת בצק אחיד, רך ומעט דביק. אם הוא דביק מדי, מוסיפים עוד קצת קמח. מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח בטמפרטורת החדר כ-20 דקות.
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- יוצרים עוגיות באורך רצוי בעזרת מכונה (במקרה הצורך מוסיפים עוד קצת קמח) או בעזרת שקית זילוף, ומסדרים על גבי התבנית.
- אופים כ-20-25 דקות, או עד שהעוגיות פריכות וזהובות.
- מצננים ומגישים. שומרים בצנצנת אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן