רקע הנמל מעודכן

תבשיל קציצות בשר עם חצילים, עגבניות וגרגירי חומוס

תבשיל בשרי עשיר לארוחה משפחתית חגיגית - קציצות בקר רכות שמתבשלות בסיר אחד עם קוביות חציל, עגבניות שרי, גרגירי חומוס ושלל תבלינים. תבשיל מצוין שיתחסל במהירות!
תבשיל בשרי עשיר לארוחה משפחתית חגיגית - קציצות בקר רכות שמתבשלות בסיר אחד עם קוביות חציל, עגבניות שרי, גרגירי חומוס ושלל תבלינים. תבשיל מצוין שיתחסל במהירות!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
45 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    832
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 831.8 קק״ל 3327.3 קק״ל
    פחמימות 65.5 גרם 262.1 גרם
    שומן 39.2 גרם 157.0 גרם
    נתרן 1184.1 מ״ג 4736.3 מ״ג
    חלבון 48.1 גרם 192.6 גרם
    סיבים תזונתיים 12.6 גרם 50.2 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 35.0 גרם
    כולסטרול 240.4 מ״ג 961.4 מ״ג
    סידן 88.7 מ״ג 354.7 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 21.6 מ״ג
    אשלגן 883.3 מ״ג 3533.1 מ״ג
    אבץ 9.0 מ״ג 36.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    832
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 831.8 קק״ל 3327.3 קק״ל
    פחמימות 65.5 גרם 262.1 גרם
    שומן 39.2 גרם 157.0 גרם
    נתרן 1184.1 מ״ג 4736.3 מ״ג
    חלבון 48.1 גרם 192.6 גרם
    סיבים תזונתיים 12.6 גרם 50.2 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 35.0 גרם
    כולסטרול 240.4 מ״ג 961.4 מ״ג
    סידן 88.7 מ״ג 354.7 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 21.6 מ״ג
    אשלגן 883.3 מ״ג 3533.1 מ״ג
    אבץ 9.0 מ״ג 36.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
רון יוחננוב
X

45 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. בקערה, מערבבים את כל מצרכי הקציצות, צרים קציצות ומצפים כל קציצה בקמח.
    מערבבים את כל חומרי הקציצות בקערה. צילום: טל סיון-ציפורין
    מערבבים את כל חומרי הקציצות בקערה. צילום: טל סיון-ציפורין

    צרים קציצות ומצפים כל קציצה בקמח. צילום: טל סיון-ציפורין
    צרים קציצות ומצפים כל קציצה בקמח. צילום: טל סיון-ציפורין

  2. מחממים סיר סוטאז’ רחב ומתחילים בטיגון קוביות החצילים.
  3. מוציאים את החצילים, ומטגנים את הקציצות, מוצאים לקערה בצד לאחר הזהבה.
  4. מוסיפים לסיר מעט שמן אם צריך ומתחילים עם טיגון הבצל עד הזהבה.
  5. מוסיפים את העגבניות, הפפריקה ושאר המצרכים כולל החציל המטוגן ששמרנו בצד.
  6. מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה.

    מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. צילום: טל סיון-ציפורין
    מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. צילום: טל סיון-ציפורין

  7. מוספים לסיר את הקציצות המטוגנות, מחלישים ללהבה בינונית ומבשלים כ-40 דקות עד שהקציצות מתרככות ומתקרמלות ורוטב העגבניות עם חצילים מסמיך.
  8. מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים חם.
    תבשיל קציצות עם חצילים וחומוס. צילום: טל סיון-ציפורין
    תבשיל קציצות עם חצילים וחומוס. צילום: טל סיון-ציפורין


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל קציצות בשר עם חצילים, עגבניות וגרגירי חומוס

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    סבטה קבליוק

    מאוד טעיייים

תגובות (25)

Avatar

    Avatar
    דוד

    האם אפשר לוותר על שלב הטיגון של הקציצות וורק לבשל?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דוד, לא מומלץ. עדיף לתת להם טיגון ראשוני, זה גם נותן להן בישול ראשוני וגם מהדק אותן.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות