מי צריך צלעות? שדרות שוקיים בתנור ברוטב בצל מקורמל, דבש ויין לבן
מי צריך צלעות טלה? רון יוחננוב דואג לכם למנה עיקרית טעימה ומתוקה לכבוד השנה החדשה! שוקי עוף צלויות בתנור ברוטב מתקתק ברוטב בצל מקורמל, יין לבן ודבש
מי צריך צלעות טלה? רון יוחננוב דואג לכם למנה עיקרית טעימה ומתוקה לכבוד השנה החדשה! שוקי עוף צלויות בתנור ברוטב מתקתק ברוטב בצל מקורמל, יין לבן ודבש
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 201.7 קק״ל 2017.1 קק״לפחמימות 13.1 גרם 130.7 גרםשומן 7.4 גרם 74.1 גרםנתרן 592.8 מ״ג 5927.9 מ״גחלבון 15.8 גרם 158.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.2 גרםשומן רווי 1.5 גרם 14.7 גרםכולסטרול 72.8 מ״ג 728.0 מ״גסידן 19.7 מ״ג 196.7 מ״גברזל 0.9 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 270.4 מ״ג 2704.3 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 14.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות202
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 201.7 קק״ל 2017.1 קק״לפחמימות 13.1 גרם 130.7 גרםשומן 7.4 גרם 74.1 גרםנתרן 592.8 מ״ג 5927.9 מ״גחלבון 15.8 גרם 158.0 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.2 גרםשומן רווי 1.5 גרם 14.7 גרםכולסטרול 72.8 מ״ג 728.0 מ״גסידן 19.7 מ״ג 196.7 מ״גברזל 0.9 מ״ג 9.0 מ״גאשלגן 270.4 מ״ג 2704.3 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 14.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 202 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
שוקי עוף
-
10 שוקי עוף עם עור בינוניות
-
3 בצלים בינונייםפרוסים דק
-
4 כפות שמן זית
-
1 כוס יין לבן יבש
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
4 כפות דבשאו סילאן
-
2 כפות קורנפלור
-
1 כף מים
-
3 גבעולי טימין טרי
-
1 כפית מלח דקלפי הטעם
-
1 קורט פלפל שחור גרוסלפי הטעם
אופן הכנה
- בסיר גדול, רחב ושטוח מחממים שמן מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
- מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
- בקערה קטנה מערבבים את הקורנפלור עם כף מים, מוסיפים לסיר ומערבבים היטב.
- שופכים את שאר מצרכי הרוטב ומבשלים כ-20 דקות.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- בתבנית מסדרים את השוקיים שופכים מעל את הרוטב ומעסים את העוף היטב.
- מכניסים לתנור לכ-30 דקות או עד להזהבה.
אופן הכנה
- בסיר גדול, רחב ושטוח מחממים שמן מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
- מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
- בקערה קטנה מערבבים את הקורנפלור עם כף מים, מוסיפים לסיר ומערבבים היטב.
- שופכים את שאר מצרכי הרוטב ומבשלים כ-20 דקות.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- בתבנית מסדרים את השוקיים שופכים מעל את הרוטב ומעסים את העוף היטב.
- מכניסים לתנור לכ-30 דקות או עד להזהבה.
עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן