ארוחה לוהטת – שיפודי סאטה בוטנים עם אורז לבן
- רחלי קרוט
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1098.4 קק״ל 2196.8 קק״לפחמימות 45.7 גרם 91.4 גרםשומן 63.6 גרם 127.2 גרםנתרן 2451.8 מ״ג 4903.6 מ״גחלבון 89.8 גרם 179.5 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 13.7 גרםשומן רווי 39.1 גרם 78.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 107.2 מ״ג 214.4 מ״גברזל 6.6 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 931.2 מ״ג 1862.3 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות1098
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1098.4 קק״ל 2196.8 קק״לפחמימות 45.7 גרם 91.4 גרםשומן 63.6 גרם 127.2 גרםנתרן 2451.8 מ״ג 4903.6 מ״גחלבון 89.8 גרם 179.5 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 13.7 גרםשומן רווי 39.1 גרם 78.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 107.2 מ״ג 214.4 מ״גברזל 6.6 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 931.2 מ״ג 1862.3 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״גסגור
מרכיבים 20 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 1098 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף ומרינדה
-
500 גרם חזה עוף שלםחתוך לקוביות
-
1 כפית כורכום
-
1/2 כפית בהרטאו קינמון
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
1/2 כפית אבקת שום
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית סוכר לבן
-
1 בצל סגול בינוניקלוף
-
8 שיני שוםקלופות
-
4 ס"מ שורש ג’ינג’רקלוף
-
2/3 כוס חלב קוקוסאו חלב צמחי אחר לבחירתכם
-
2 כפות רוטב סויהאיכותי
רוטב חמאת בוטנים
-
2 כפות גדושות חמאת בוטנים חלקה
-
2/3 כוס קרם קוקוס
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוניקצוץ דק דק - לא חובה
-
1/4 כפית מלח דק
הגשה
-
2 מנות אורז לבן מבושלעדיף אורז עגול
-
1 חופן עיריתאו בצל ירוק, פרוס דק דק
אופן הכנה
1. שמים במעבד מזון של נינג’ה את כל מצרכי המרינדה פרט לעוף וטוחנים עד שנוצרת מרינדה די חלקה.
2. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים. משרים במקרר את העוף במשך חצי שעה או עד יממה עטוף היטב.
3. בינתיים מערבבים את כל מצרכי הרוטב וטועמים. מתקנים תיבול בהתאם להעדפה האישית שלכם.
4. מדליקים את הנינג’ה גריל על מצב גריל למשך 6 דקות, ב-260 מעלות.
5. משפדים את השיפודים בעוף ומניחים בתוך הנינג’ה גריל.
6. צולים במשך 6 דקות ומגישים עם רוטב חמאת בוטנים, אורז ומעט עירית או בצל ירוק.
אופן הכנה
1. שמים במעבד מזון של נינג’ה את כל מצרכי המרינדה פרט לעוף וטוחנים עד שנוצרת מרינדה די חלקה.
2. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים. משרים במקרר את העוף במשך חצי שעה או עד יממה עטוף היטב.
3. בינתיים מערבבים את כל מצרכי הרוטב וטועמים. מתקנים תיבול בהתאם להעדפה האישית שלכם.
4. מדליקים את הנינג’ה גריל על מצב גריל למשך 6 דקות, ב-260 מעלות.
5. משפדים את השיפודים בעוף ומניחים בתוך הנינג’ה גריל.
6. צולים במשך 6 דקות ומגישים עם רוטב חמאת בוטנים, אורז ומעט עירית או בצל ירוק.