צ’אדי ליום כיפור – לחמניות תירס גיאורגיות רכות וטעימות

אין יום כיפור בלי לחמניות צ'אדי! עדן טל מביאה לנו את המתכון שלה לצ'אדי, לחמניות תירס גיאורגיות רכות וטעימות , מושלמות לשבירת הצום. כפרות עליהן!
אין יום כיפור בלי לחמניות צ'אדי! עדן טל מביאה לנו את המתכון שלה לצ'אדי, לחמניות תירס גיאורגיות רכות וטעימות , מושלמות לשבירת הצום. כפרות עליהן!
  • עדן טל
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    154
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.6 קק״ל 2304.0 קק״ל
    פחמימות 28.5 גרם 427.1 גרם
    שומן 2.0 גרם 29.9 גרם
    נתרן 551.0 מ״ג 8264.9 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 74.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 39.4 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 8.5 מ״ג 127.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 36.7 מ״ג 551.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    154
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 153.6 קק״ל 2304.0 קק״ל
    פחמימות 28.5 גרם 427.1 גרם
    שומן 2.0 גרם 29.9 גרם
    נתרן 551.0 מ״ג 8264.9 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 74.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 39.4 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 8.5 מ״ג 127.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 36.7 מ״ג 551.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמניות
עדן טל
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה שמים את קמח התירס, הקמח הרגיל, השמרים, הסוכר והמלח ומערבבים את תערובת היבשים.
  2. מוסיפים את המים ומערבבים שוב. מוסיפים 2 ביצים, אחת כל פעם ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה.
  3. מכסים בניילון נצמד ומגבת ומניחים כ-15 דק’ להתפחה במקום חמים. לאחר ההתפחה מערבבים קלות שוב את העיסה.
  4. מחממים מחבת עם שמן בגובה ס”מ על אש בינונית ויוצקים את העיסה בצורת עיגולים (אפשרי בעזרת שקית זילוף, ואפשר גם בעזרת כף). מטגנים על אש נמוכה-בינונית, הופכים בעדינות עד הזהבה מכל צד ובתיאבון.
  5. מומלץ לאכול חם עם גבינות, חצ’ונרבי (תערובת גיאורגית מסורתית של קוטג’ ושמנת חמוצה עם מלח) וסלט ירקות פיקנטי, אבל כל דבר שאתם אוהבים ילך כאן נפלא.

    צ'אדי - לחמניות תירס גיאורגיות רכות וטעימות. צילום: עדן טל
    צ’אדי - לחמניות תירס גיאורגיות רכות וטעימות. צילום: עדן טל


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’אדי ליום כיפור – לחמניות תירס גיאורגיות רכות וטעימות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    אושרת תגר

    קמח לפולנטה אינסטנט …זה טוב?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אושרת, אין בעיה להשתמש בקמח פולנטה.

    Avatar
    רומי אביטן

    בעלי קנה קמח כזה בטעות וחיפשתי מה לשעות איתו. וואלה יצא מצויין!!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      טעויות הן דבר מבורך, אפשר ללמוד מהן דברים חדשים ((:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות