אונטריב ברוטב פטריות קלאסי של יונית צוקרמן

מתכון משגע לאונטריב רך ונמס בפה ברוטב פטריות קלאסי של יונית צוקרמן מלכת הסירים! תבשיל שיחמם לכם את הלב והבטן ביום חורף קר או בקיץ עם המזגן
מתכון משגע לאונטריב רך ונמס בפה ברוטב פטריות קלאסי של יונית צוקרמן מלכת הסירים! תבשיל שיחמם לכם את הלב והבטן ביום חורף קר או בקיץ עם המזגן
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
22 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    894
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 893.9 קק״ל 5363.4 קק״ל
    פחמימות 12.6 גרם 75.4 גרם
    סוכר 4.2 גרם 25.1 גרם
    שומן 20.9 גרם 125.5 גרם
    נתרן 623.2 מ״ג 3739.2 מ״ג
    חלבון 42.5 גרם 255.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 43.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 65.9 מ״ג 395.1 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 90.0 מ״ג 540.0 מ״ג
    אבץ 8.3 מ״ג 49.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    894
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 893.9 קק״ל 5363.4 קק״ל
    פחמימות 12.6 גרם 75.4 גרם
    סוכר 4.2 גרם 25.1 גרם
    שומן 20.9 גרם 125.5 גרם
    נתרן 623.2 מ״ג 3739.2 מ״ג
    חלבון 42.5 גרם 255.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 43.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 65.9 מ״ג 395.1 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 20.6 מ״ג
    אשלגן 90.0 מ״ג 540.0 מ״ג
    אבץ 8.3 מ״ג 49.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
יונית צוקרמן
X

22 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ניתן לבשל את המתכון הזה על הגז או בתנור. אני אישית מעדיפה בתנור, ככה הגז פנוי לתוספות ובישולים אחרים.
  2. בסיר שיכול להיכנס לתנור עם מכסה, מחממים רבע כוס שמן ומוסיפים את הבשר ופרוסות הבצל ומטגנים יחד עם הבצל עד שהוא משנה צבע מכל צד.
  3. מוציאים את הבשר וממשיכים לטגן את הבצל עד הזהבה.
  4. מוסיפים פטריות ומטגנים קלות.
  5. מחזירים את הבשר לסיר.
  6. בקערה שמים את ציר הבקר והתבלינים, מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומערבבים היטב.
  7. מוסיפים את תערובת התבלינים לסיר, מביאים לרתיחה.
  8. מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  9. סוגרים את הסיר ומעבירים לתנור למשך שעתיים.
  10. אחרי שעה וחצי בודקים מה מצב הנוזלים, אם חסר, מוסיפים רבע כוס מים (בדרך כלל לא חסר).

    בשר גולש אונטריב ברוטב פטריות קלאסי. צילום: יונית צוקרמן
    בשר גולש אונטריב ברוטב פטריות קלאסי. צילום: יונית צוקרמן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אונטריב ברוטב פטריות קלאסי של יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לוותר

    Avatar
    יוסי פינקלשטיין

    איזה חלק זה אונטריב?

      Avatar
      מערכת Foody

      האונטריב הוא חלק הנמצא מעל לכתף. הנתח מתאים לבישול ארוך בתבשילים, חלקו עשיר בשומן וטעמו עשיר מאד.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות