בלי להתחכם: ריבת תפוחים פשוטה וטעימה

אם רק יכולונו להעביר עם המתכון הזה את הריח שירחף לכם בבית בזמן ההכנה של ריבת התפוחים הכה נפלאה הזו!רק יכולים לספר שאם היה בושם כזה, היינו הראשונים לקנות
אם רק יכולונו להעביר עם המתכון הזה את הריח שירחף לכם בבית בזמן ההכנה של ריבת התפוחים הכה נפלאה הזו!רק יכולים לספר שאם היה בושם כזה, היינו הראשונים לקנות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1547
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1546.5 קק״ל 3092.9 קק״ל
    פחמימות 383.3 גרם 766.6 גרם
    שומן 1.4 גרם 2.7 גרם
    נתרן 89.1 מ״ג 178.2 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 3.5 גרם
    סיבים תזונתיים 18.8 גרם 37.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 145.0 מ״ג 289.9 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 1220.3 מ״ג 2440.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    1547
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1546.5 קק״ל 3092.9 קק״ל
    פחמימות 383.3 גרם 766.6 גרם
    שומן 1.4 גרם 2.7 גרם
    נתרן 89.1 מ״ג 178.2 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 3.5 גרם
    סיבים תזונתיים 18.8 גרם 37.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 145.0 מ״ג 289.9 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 1220.3 מ״ג 2440.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ריבות
מערכת Foody
X

23 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ממלאים קערה גדולה במים קרים ומוסיפים 2 כפות מיץ לימון. מקלפים את התפוחים, חותכים לרבעים, מורידים את הליבה ושמים בתוך המים.
  2. מוציאים את התפוחים מהקערה וחותכים לקוביות קטנות.
  3. שמים את כל הקוביות בסיר גדול עם תחתית עבה, מוסיפים את הסוכר החום, מיץ הלימון והקינמון, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  4. מבשלים על אש נמוכה ללא מכסה, תוך ערבוב מדי פעם, כ-30-40 דקות, או עד שהריבה מתחילה להסמיך. אם רוצים מרקם סמיך יותר, טוחנים את הריבה בכמה פולסים בעזרת בלנדר מוט.
  5. מעבירים לצנצנות מעוקרות, סוגרים ומצננים לטמפרטורת החדר. שומרים בארון או במקרר לאחר הפתיחה.

    בתיאבון! צילום: שניר גואטה
    בתיאבון! צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בלי להתחכם: ריבת תפוחים פשוטה וטעימה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    אוי אוי אוי

    תודה על המתכונים. הגיעה העת לציין משקל של מרכיבים ולא רק “מידות”. המשקל הביתי שעולה 15 ש”ח זמין לכל אחד והרבה יותר נוח מלעסוק בכפות כפיות כוסות וחלקיהם… וגם מה זה אמור להיות “בחרו כמות צנצנת”… זו מידה? צנצנת ממוצעת? קטנה? גדולה? איזה מן גישה זו?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, לרוב אנחנו משתדלים שיהיו גם מידות המשקל של המרכיבים, לא כולם משתמשים בשקילה. בכל אופן, עדכנו את הכמות שיוצאת מהמתכון

    Avatar
    יעל מלול-לב-ארי

    אפשר פינק ליידי במקום?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא מומלץ, כי הם מתוקים וקמחיים. אפשר לנסות אבל יש לקחת בחשבון שמבחינת טעם ומרקם לא זה לא יצא בדיוק כמו במתכון 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות